Клиент на такси пробва да пререже гърлото на приятел

  • 03 октомври 2013 07:21

  • 5637
  • 2
Клиент на такси пробва да пререже гърлото на приятел
©

Кървав екшън се е разиграл тази нощ в близост до с. Змейово. Един човек е в болница, след като бе наръган с нож в областта на ръцете, докато се вози в такси.

Шофьорът се е отървал само с леко набождане и силна уплаха от разигралата се случка в колата му. Извършителят е задържан от полицията в Стара Загора. Малко преди полунощ трима приятели наемат таксито на Георги Юрганджиев от Казанлък. Избраната дестинация е Стара Загора. Дори предплащат курса до там. По средата на пътя единият от пътниците заявява на шофьора да спре и да обърне колата, за да се върнат отново в Казанлък. Спътниците му обаче нареждат на Георги да продължи избраният курс.

След кратък спор возещият се на задната седалка вади нож и опитва да пререже гърлото на приятеля си, който е седнал до шофьора. Бързата реакция на потърпевшия му е спасила живота, тъй като е успял да сложи ръцете си, преди острието да се забие във врата му. Другият пътник, който е бил също на задната седалка успял да хване ръцете на приятеля си, който в този момент посягал да намушка и шофьора. Юрганджиев спрял колата, а наръганият му клиент се свлякъл на земята.

Георги и другият клиент успели да излязат от колата и да заключат престъпника вътре, след което се обадили на 112 за помощ. Пристигналите на място полицаи обезвредиха престъпника и белезниците щракнаха мигновено на китките му. Потърпевшият бе откаран в ЦСМП - Стара Загора за да бъде прегледан и лекуван.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
5637 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Медунчо

2013.10.03 | 18:03

2
Да! "Очевадно" е, че "новината" е сътворена от неграмотен човек.

2013.10.03 | 18:03

1
Автора на новината на колко години е 13-14?

Добави коментар

Водещи новини