Посланик на папата въртял оргии с момченца

  • 25 септември 2013 16:41

  • 1739
  • 2
Посланик на папата въртял оргии с момченца
©

Бившият представител на Ватикана в Доминиканската република Йозеф Весоловски бе обвивен в педофилия, предаде местната телевизия Ен Те Ве.

Пратеникът на Светия престол беи разкрит след като властите в островната латиноамериканска държава са взели показания от 7 момчета на възраст между 13 и 18 години. Децата посочили архиепископа и неговия помощник отец Войчех Гил. Правителството на Доминиканската република са поискало двамата перверзни свещенослужители да бъдат предадени на правосъдието. Обвинението във Варшава обаче настоява Полша да провежда разследването.

Днес оттеглилия се папа Бенедикт ХVI заяви в писмо, че не е прикривал педофили, укрили се в лоното на католическата църква.

Скандалът се разрази преди няколко години и обхвана много държави. В Австралия започна разследване, като общият брой свидетели  е 5000 души.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1739 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
gose

2014.06.27 | 16:54

2
нормално за педофилската религия
DDD

2014.06.27 | 16:54

1
Всички религии колкото и положителни страни да имат са чиста бутафория , измислена с цел управление на глупаците и наивниците ! Интересното е че са запазили влиянието си и до днес , и т.н божии служители педофилстват и се возят в лимузини ! А най пагубната и разрушителната е исляма.Примери колкот щеш !

Добави коментар

Водещи новини