Алексей Петров: Ще съобщя, че Валентин Янев е бил притискан да свидетелства срещу мен

  • 24 септември 2013 11:20

  • 3993
  • 4
Алексей Петров: Ще съобщя, че Валентин Янев е бил притискан да свидетелства срещу мен
©

"Имам какво да кажа за нещата, които се случват в държавата. Но в момента наблюдавам цялата чалга в страната ни. Ще се включа в тази чалга около новогодишните празници". Това каза пред "ПИК" Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, преди началото на днешното заседание по делото "Октопод".

"Смятам, че през 2011 г., когато направих опит да вляза в политиката казах много неща. За съжаление те и сега са актуални. Именно заради това вече предпочитам да наблюдавам чалгата отстрани", допълни Петров. Той обаче беше категоричен, че случващото се в България му е интересно.

Петров се закани да сезира прокуратурата за твърденията на Валентин Янев-Вальо Бореца, която бе заявил, че е бил притискан да свидетелства срещу него.

"Любомир Димитров-Любо Гребеца и Валентин Янев ми казаха, че са притискани да свидетелстват срещу мен", категоричен бе Петров.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3993 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.12.02 | 10:21

4
Другари, той е наше момче. Направо си го оправдавайте и да поема ДАНС. Кадърно си е момчето , две мнения няма . А и да има грешка, има и прошка ! Ето, че истината излезе наяве--свидетелите били притискани да го очернят. Хайде, да си стискаме ръцете и било каквото било. Или в краен случай някоя условна присъдичка , колкото да не е без хич .

2013.12.02 | 10:20

3
„Ще ти извадя зъбите с клещи!”, „Ще ти продам органите на румънците – на теб и близките ти”, „Ще ти изкопая гроба” – това са само част от заплахите, които Алексей Петров е отправял срещу жертвите си.

2013.12.02 | 10:20

2
Aх горкият, жертва! Хленчи като путьо, ами нали беше голяма и страшна мутра?! Гнусният селянин има и наглостта да говори за "чалга"?!?

2013.10.24 | 08:42

1
Как само звучи от устана на старшина ченге доносник Моля Другарко "Ще съобщя, че" Яхххх Гадно а ? Мръсен Помак

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини