Запорират хонорара на принц Ангел от "ВИП Брадър"

  • 18 септември 2013 20:33

  • 2806
  • 2
Запорират хонорара на принц Ангел от "ВИП Брадър"
©

Съдебен изпълнител от Пловдив вчера е изпратил писмо до продуцентите на “ВИП брадър” с искане за запор на част от хонорара на сина на Цар Киро - Ангел Рашков. Причината е, че фамилията дължи около 30 000 лв. за такса смет, данък сгради в село Катуница и автомобили на община Садово. Съдебният изпълнител иска запор само за частта на Ангел Рашков.

“Начислените пари са за 5-6 г., а лихвите набъбват. Дали сме ги на съдебен изпълнител, защото въпреки доброволните покани не са внесли сумите”, обясни Димитър Здравков, кмет на Садово. “По закон имам право да наложа запор на вземания от трето лице”, допълни съдебният изпълнител Константин Павлов. По думите му фамилията все още има шанс доброволно да започне плащания. “Но не знам как ще реагират от предаването”, призна Павлов. Справка в данъчната служба в Садово показа,че Ангел Рашков дължи около 8000 лв.

В с. Катуница също останали изненадани от появата на принца във “ВИП брадър”. “Даже, като ни казаха комшиите, че го видели по телевизията, не повярвахме”, казват 78-годишната баба Запрянка и съседката Еленка. Възрастните жени живеят до къщата на Кирил Рашков-младши, внук на Цар Киро.

Преди няколко седмици домът е бил обявен от НАП за публична продан на търг с първоначална цена 90 000 лв., но на първата сесия не е бил закупен и сега предстои втора. “Ще си върнем всичко, което дължим на държавата”, обясниха от фамилия Рашкови. С пари назаем преди няколко месеца те вече издължили на хазната 267 320 лв., които им се били натрупали от 2003 г. до април 2011 г.

В момента семейството живее в Пловдив и очаква през октомври от затвора да бъде освободен Кирил Рашков, който излежава присъда от 2 г. и 6 мес. за закана с убийство. Пред камерите на “ВИП брадър” Ангел заяви, че докато той е в шоуто, глава на многолюдното семейство е майка му Царица Костадинка.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2806 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.09.23 | 09:14

2
Само не разбирам как в една република, може да съществува монархия от племенен тип със самодържец в затвора и престолонаследник в щоу?
ШЕ РАЗБЕРЕТЕ ВИЕ ....

2013.09.19 | 16:25

1
...КАТО ИЗВАДИ АНГЕЛЧО ЗАПИСИТЕ НА ПИШМАН-ПОЛИТИЦИТЕ С ГОЛИТЕ КЮЧЕЦИ...ХА,ХА,ХААААААААА...

Добави коментар

Водещи новини