Следващата година пристигат новите тролеи за София

  • 16 септември 2013 12:39

  • 2627
  • 0
Следващата година пристигат новите тролеи за София
©

През 2014 година се очакват да пристигнат новите тролейбуси за градския транспорт. Това каза кметът на Столична община Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска пред журналисти при откриването на учебната година в 73 СОУ.

На въпрос - с какви проблеми общината ще посрещне празникът на София – 17 септември, Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска отговори: „Проблемите на един град с над 1 300 000 жители винаги са много. В София всички знаем проблемите. Това, което е наш ангажимент е да търсим тяхното решение. Мисля че това се вижда. Това лято продължихме с изграждане на инфраструктурата и изграждането на метрото”, каза още кметът на Столична община.

Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска се обърна към всички с името София и ги покани да отидат пред Народния театър на 17 септември и да получат цвете, което да засадят, след това, и да направят София по-красива.

Последвайте канала на

Novini.bg
2627 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини