Изписаха от болницата детето полетяло от 10 метра в мола

  • 13 септември 2013 13:18

  • 1214
  • 0
Изписаха от болницата детето полетяло от 10 метра в мола
©

Изписаха малкия Стефчо от варненската болница. 4-годишното момченце бе изнесено от клиниката по детска хирургия в МБАЛ „Св. Анна“ на ръце от баща си. Малчуганът, който полетя от 10 метра височина във варненски мол вече е добре. Все още той е с гипсирана ръчичка и ортопедична яка на врата.

Стефчо помаха на посрещачите си и им се усмихна, пише "Петел.бг".За изписването му от болницата пристигнаха както татко му, така и по-големия му брат. Изключително доволен, че най-сетне си отива у дома, малкият палавник се надява и скоро да свали гипса и яката, които все още го ограничават в детските му пакости. Родителите са изключително благодарни на лекарите от болницата, които денонощно водеха битка за живота на детето им.

"Думи няма, с които мога да опиша благодарността към целия екип на Окръжна болница, към лекарите на Бърза помощ, които се отзоваха така бързо, както и към всички хора, които се молеха заедно с нас, бяха съпричастни и изпратиха подаръци на детето ми." Това каза Искра Маринова, минути преди Стефно да бъде изписан.

Стефчо се оправи. Той си е същия. Той е будно дете, но сега все пак малко се страхува", допълни още развълнуваната майка.

Според доктор Никола Константинов от клиниката по детска хирургия в Оръжна болница детето е в почти такова състояние, в каквото и било преди политането от ескалатора преди три седмици. Предстоят му още десет дни рехабилитация, като за известно време ще е ограничено в игрите, но специалистите се надяват, че съвсем скоро Стефчо отново ще е на детската площадка. За него няма да има никакви последици след трамвите, допълни д-р Константинов

Последвайте канала на

Novini.bg
1214 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини