Пловдивчанин се обеси в двора на училище в Пловдив

  • 12 септември 2013 07:24

  • 2419
  • 0
Пловдивчанин се обеси в двора на училище в Пловдив
©

40-годишен самоубиец втрещи учители от СОУ „Свети Седмочисленици” в пловдивския район „Тракия”. Мъжът избрал да сложи край на живота си в двора на школото в понеделник около 10 часа сутринта. Бил видян от около 7-8 души, част от колектива на училището, които се обадили на телефон 112.

„Човекът е напълно непознат и няма нищо общо с училището. Колегите, които са отишли на работа преди 8,30 часа сутринта, не са видели нищо необичайно в двора. Самоубиецът е бил забелязан първо от наемателя на училищния стол, който ни уведоми, а към 10 часа се обадихме на 112. Дойде полиция и кола на Бърза помощ, която го откара в Съдебна медицина”, каза директорът Георги Дългърски. Той уточни, че мъжът е избрал дърво на спортната площадка до оградата на школото, на около 100 метра от основната сграда. „Вероятно е използвал оградата, за да се качи по-лесно на дървото. Добре че се случи в неучебно време и децата не са се натъкнали на зловещата гледка”, казаха ужасените преподаватели.

Самоубиецът бил мъж на около 40 години, който е страдал от депресия. Трупът му е бил разпознат от негови близки, съобщиха от полицията. Оттам уточниха, че данни за насилствена смърт няма.

Последвайте канала на

Novini.bg
2419 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини