Миро се потял, колкото и Веселин Маринов

  • 09 август 2011 11:45

  • 4973
  • 1
Миро се потял, колкото и Веселин Маринов
© интернет

Кога най-много Миро е бил себе си? Оказва се, че така е в момента, когато работи като треньор в тв шоуто „Гласът на България” и още – в интервю за вестник „Галерия”, в което се представя в непозната светлина.

В него той казва, че за първи път в „Гласът на България” си позволява да бъде себе си. Обикновено се напъхва в някакви образи, но както сам обяснява, го прави, защото е артист и трябва да създава илюзия за себе си. Опровергава най-невярната представа за него, лансирана от медиите – че му пука.

Всъщност не му пукало, защото нямал какво да губи, освен здравето и близките, на които много държи. Твърди, че не е богат, но е известен. Не го интересуват къщи, коли и пари. Отказва да живее живота на еснафа, който люпи семки пред телевизора, яде манджа и не си говори с близките. Живее с чужди проблеми и гледа чужди истории.

Самият той нямал кабелна телевизия и отказва да си губи времето в разни Фейсбуци. Уважава Веско Маринов и тези, които пишат за него – Тончо Русев и Евтим Евтимов. Смята, че Веско е обичан изпълнител, чувства се като неговото по-малко братче, защото се потял повече от него. Като стигнел годините му, щял да го изпревари по потене. Харесва камбанките в гласа на Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши и хубавите завършеци на всяка музикална фраза.

Последвайте канала на

4973 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
GIFT

2014.04.14 | 13:13

1
Аууу - идеааално! Веско за дъртите аграрки и млад педеруга за младите женски шушлеци! Направо да цапнат един дует - тъкмо Миро ще може да оближе гъза на Тончо Русев във ефир А, и ще му спретнат едно рециталче по БНТ във духа на "доброто старо време"

Добави коментар

Водещи новини