Иззеха 50 кила канабис в Благоевградско

  • 10 септември 2013 11:32

  • 880
  • 0
Иззеха 50 кила канабис в Благоевградско
©

Над 50 килограма канабис са открити при специализирана полицейска операция в Благоевгрдско, съобщиха от ОДМВР - Благоевград.

В хода на проведена акция по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества, от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, е извършена проверка в къща и прилежащо към нея дворно място в с.Ключ, община Петрич, обитавани от мъж на 43 години. Полицейски служители на РУП-Петрич са намерили в двора зад къщата и иззели 10 бр. зелени, тревисти растения с общо тегло около 31 кг и 3 бр. полиетиленови плика, съдържащи сухи съцветия зелено-кафяво, тревисто растение с общо тегло около 1,750 кг. В местността „Вретенаговец”, землище на с.Ключ, община Петрич, полицейски служители са открили и иззели 2 бр. зелени, тревисти растения с общо тегло около 2 кг, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис.

Полицаи на РУП-Сандански са направили проверка на къща и прилежащо към нея дворно място в с.Левуново, община Сандански, обитавана от 55-годишен. В стъклена оранжерия в двора на къщата са открити и иззети 11 бр. зелени, тревисти растения с общо тегло около 21 кг, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис, и 1 бр. найлонов чувал, съдържащ суха, тревиста маса с тегло около 510 гр., която също е реагирала положително на канабис. И тримата мъже са задържани със заповед за задържане до 24 часа и срещу тях е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.354в, ал.1 от НК.

Последвайте канала на

880 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини