Петър Волгин: В България трябва да се появи радикална левица

  • 09 септември 2013 09:01

  • 2336
  • 4
Петър Волгин: В България трябва да се появи радикална левица
©

"План за излизане от това, в което сме няма. Всички искат оставка, но не мислят за положението след това", заяви журналистът Петър Волгин в предаването „Здравей, България“ на Нова телевизия.

„Ако се стигне до това, което искат една част от протестиращите е да възкресят дясното, а друга част от протестиращите ГЕРБ. В тази коалиция няма никакви принципи. Хората искат да възкресят едно умряло дясно“, обяви още Петър Волгин.

„Ние не знаем кой назначи Денян Пеевски, ние не знаем кой управлява тези 100 дни – ние не знаем нищо“, коментира журналистът Иван Бедров в същото предаване. Той добави, че фактите не могат да бъдат променяни.

„Отвратен съм от начина, по който се управлява държавата. Това правителство влезе в историята с това, че вече три месеца не може да си сформира екип и с абсурдните си назначения“, обяви журналистът Сашо Диков в същото предаване.

„Ако можеш да сравниш управлението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и сегашното, къде имаше по-голяма свобода на медиите“, попита Петър Волгин. „В радиото всеки може да говори каквото иска и да изразява свободно мнението си. Защо искаш да се върне диктаторът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г“.

Сашо Диков обяви от своя страна, че не разбира позицията на някои журналисти, които подкрепят управлението на страната в момента.

"В нашата сфера най-важни са фактите", поясни Иван Бедров, а е факт, че Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 го освиркват.

„В България трябва да се появи радикална левица, трябва партия, която да защитава интересите на бедните, на обикновените. Това е изход от ситуацията в страната“, каза в заключение Петър Волгин.

Изход заради загубения си авторитет е правителството да подаде оставка и да се свикат нови избори, заключи журналистът Сашо Диков.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2336 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Георги Антиплевнелиев

2013.11.20 | 00:54

4
Не съм съгласен с господин Волгин, България не е Русия за да и трябва радикална левица.
срам и позор

2013.09.10 | 07:15

3
Прикрит комунист и то сталинист-това е Волгин. Не му стига радиото,тръгнал и по телевизията да агитира-смях!!...Простотията ходи по хората, не по гората. Допуснахме таз простотия да ни поучава,наставлява,управлява!-срам и позор... Е ,радвайте й се малоумници!!!...
Smart

2013.09.10 | 07:15

2
Моята лична трагедия е, че в тази ситуация бях на страната на Волгин ?!?. Журналистът, който, със сигурност е ултра ляв, има портрет на бюрото си на Че Гевара, слуша Висоцки, и … (разбира се) мрази Костов, Волгин има позиция (ясна позиция) и аз лесно я разбирам, без да я споделям. Другите двама имат някаква измислена позиция от сорта „ … не на задкулисието …” и „ … оставка веднага …”, което не значи нищо. Тази позиция и позицията на протестиращите е НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗАДКУЛИСИИ през последните 20-23 години. Аз не знам кой стои зад тези хора. Те не говорят свои думи. Това е ясно. Техните думи звучат като платени и т.н. Спирам до тук. Останалото е казано вече много пъти от хора по-умни от мен.
аз

2013.09.09 | 16:26

1
За Бедров - не знам. Но от Диков какво си очаквал?! И от Волгин?!

Добави коментар

Водещи новини