Обявяват информация за дарителите на МВР

  • 09 август 2011 09:54

  • 790
  • 2
Обявяват информация за дарителите на МВР
© Булфото

В средата на октомври на сайта на МВР ще може да се види пълният списък с имената на дарителите на ведомството, каза за БНТ зам.-министърът на вътрешните работи Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев Димитър Георгиев е завършил ВВТУ „Тодор Каблешков”, а по-късно и ЮЗУ „Неофит Рилски”,.

На този етап обаче все още не са известни всички дарители на МВР, нито сумите, с които са спонсорирали полицията. Днес МВР ще представи пред журналисти данните за средствата, получени от ведомството. Поводът за пресконференцията е появилите се в медийното пространство информации за получени суми от страната и чужбина.

За първите 6 месеца те надвишават 15 милиона лева, сочи отчетът на МВР. Вътрешното министерството е получило 247 000 лв., от национални дарения. Останалите средства са от външни фондове на Европейската комисия и по програми, по които ведомството усвоява средства, каза още зам.– министър Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев Димитър Георгиев е завършил ВВТУ „Тодор Каблешков”, а по-късно и ЮЗУ „Неофит Рилски”,.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
790 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Владимир

2011.08.09 | 18:14

2
договорите , извинете ме .
Владимир

2011.08.09 | 18:13

1
А до тогава МВР ще си е изпълнило неговата част от додоворите .

Добави коментар

Водещи новини