Диагностицираха човек с хронично закъснение

  • 30 август 2013 14:09

  • 2071
  • 0
Диагностицираха човек с хронично закъснение
©

Откакто се помни 57-годишният Джим Дънбар никога не е успявал да свърши нещо на време, съобщава сп. "Обекти", позовавайки се на Bored Panda.

Приятелите и роднините му смятали, че той е просто немарлив и си търси извинения, но наскоро след обстоен лекарски преглед, за който закъснял с половин час, Джим бил диагностициран с нелечима диагноза: хронично закъсняване!

Джим винаги казвал на другите, че закъснява не по своя вина и още като малко дете редовно отивал късно на детска градина или пък футболни мачове. Като възрастен изгубил на няколко пъти работата си заради закъснения, връзвал жени да го чакат на срещи, никога не отивал на време на приятелски сбирки и дори закъснявал за погребения. Наскоро Джим, който е от град Форфар, Шотландия решил да гледа филм в местното кино. Знаейки, че филмът започва от 19 часа, той си дал аванс от цели 11 часа, за да успее да се организира и да отида за началото на прожекцията. Въпреки най-искрените си усилия мъжът влязъл в киното с 20-минутно закъснение.

След като преживял безброй подобни случай, Джим Дънбар най-сетне решил да се посъветва с доктор. След серия медицински прегледи пословичната му закъснителност била приписана на мозъчно разстройство, която поразявала мозъка по начин, сходен с хроничната липса на внимание. Практическият резултат от това бил, че Джим не можел да прецени реално колко време ще му отнеме да свърши нещо. За да се справи с проблема Джим буквално се е обградил с часовници, които показват времето до секундата, но все още нищо не помага.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2071 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини