Бившият бос на ЦСКА цапардосал и дъщерята на Бай Миле

  • 30 август 2013 09:35

  • 6179
  • 4
Бившият бос на ЦСКА цапардосал и дъщерята на Бай Миле
©

Бившият бос на ЦСКА Димитър Борисов е нокаутирал не само малката дъщеря на Фатик, а и дъщерята на покойния сикаджийски бос Бай Миле по време на пиянското меле в заведението "PM", твърди "Всеки ден".

Адриана Тюркмен е излизала от тоалетната заедно с наследницата на Бай Миле Йоана, когато е била пресрещната от Димитър Борисов. Перничанинът първо нокаутирал Адриана, която се свлякла окървавена на земята и после замахнал към Йоана. Момичето обаче се дръпнало назад и шамарът на Борисов само леко я засегнал. Момичетата се разкрещяли и гардовете на бившият бос на ЦСКА влетяли за да изведат работодателя си. Веднага след това той бил натоварен в джип Мерцедес G класа и по пернишки се омел от местопрестъплението. Вдовицата на Бай Миле, Силвия Панагонова обаче категорично забранила на дъщеря си да подава жалба в полицията, за да не привлича излишно внимание към бизнеса си. Все пак момичето ще даде показания в Първо РПУ за пиянския побой над приятелката си Адриана.

Самият Димитър Борисов натопил бодигарда си, че е набил момичетата, твърди "Всеки ден". Охранителните камери не са засекли самите удари. Самата Адриана написала във Фейсбук профила си "Много мъжко е да удариш момиче, а после да лъжеш, че е бодигардът ти".

Последвайте канала на

Novini.bg
6179 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.03.27 | 13:04

4
СМЪРТ ЗА ВАС.МРЪСНИ МУТРЕСИ..ЧАК НЕ ИСКАЛА ДА ПРИВЛИЧА ВНИМАНИЕ КЪМ БИЗНЕСА СИ..АЛО ПОЛИЦИЯТА МВР СПИТЕ ЛИ?СПИТЕ ЛИ
Gogo

2014.03.27 | 13:04

3
I toia e edin jenski babait,plashiputarnik...shto ne mi zamahne na mene...ciganin
Boss

2014.03.27 | 13:04

2
Тоя няма ли кой да го ошамари и него накрая - та да миряса

2014.03.27 | 13:04

1
Айде и на Борисов скоро време ще му излезе късмета.Със сигурност.Мамчетата и на двете ошамарени госпожици рано или късно ще го наредят и то завинаги.Нежна мафия.Дерзай пернишки кюмюр.Идва и твоя ред.

Добави коментар

Водещи новини