Транспортният министър: Новите турски такси не ни засягат

  • 19 август 2013 13:03

  • 2540
  • 2
Транспортният министър: Новите турски такси не ни засягат
©

"Работим по решаването на проблема на българо-турската граница. Комюникето, което е прието, в Турция, относно транзитните такси, беше разучено подробно от българска страна, и се вижда, че това не засяга нашите превозвачи, тъй като е записано в един от допълнителните параграфи, че се прилагат разпоредбите в многостранните и двустранни договори, какъвто България има с Турция от 1977 година",  каза в интервю за предаването на БНР „12+3” Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

„Поне засега всички експерти - и от българска, и от турска страна твърдят, че това не засяга български камиони. За момента не виждам проблем с този документ. Неофициалната информация от турска страна е, че не ни засяга”, допълни още министърът на транспорта.

Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на каза още, че са се обърнали към турската страна с искане за официална среща, която да бъде до 1 септември – преди да влезе в действие този документ.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2540 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.08.20 | 14:13

2
Струва ми се, че най-добрите качества на този министър си остават представителният и елегантен външин вид и осанка и изтънчените маниери.

2013.08.19 | 19:50

1
Този какво е пил снощи?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини