Зверска катастрофа край София, има жертви (обновена+галерия+видео)

  • 19 август 2013 11:29

  • 33604
  • 30
Зверска катастрофа край София, има жертви (обновена+галерия+видео)
©

Тежка верижна катастрофа е станала край София, съобщиха от МВР.

Ударили са се три ТИР–а и четири леки коли.

Тежкото пътнотранспортно произшествие е станало в участъка, който е в ремонт. Двама са загинали. Има и петима ранени. Няколко линейки, пожарникарски и полицейски коли са на мястото на тежкия пътен инцидент. Коли на Спешна помощ извозват пострадалите. В Пирогов са настанени 11-годишно момиче и двама мъже на 22 и 42. Все още няма данни за тяхното състояние (галерия със снимки от жестоката катастрофа вижте ТУК).

Транспортният министър Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на също пристигна на мястото на трагедията. "Следствените органи се нуждаят от поне няколко часа, за да разследват случая, а и за да бъдат освободени автомобилите е необходима тежка техника, която трябва да влезе и да освободи платното. Опасно е в тези горещини и за това много внимателно се работи", допълни министърът.

Вероятно заради трагедията пътният възел няма да бъде открит днес, както бе планирано, предаде Нова телевизия.

Движението в участъка между София и автомагистрала "Хемус" е затруднено има километрични опашки в двете посоки, съобщи репортер на novini.bg.

Пожарникари разрязват превозните средства, участвали в ПТП - то.

Тепърва ще се изясняват причините за тежкия инцидент.

По непотвърдена информация в момента полицията издирва Фолксваген, който е свързан с жестоката катастрофа

Последвайте канала на

Валери Зайцев
33604 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар
desen

2013.08.20 | 17:10

15
Атака се надупи на резняците от ДПС и лиже гъза на Станишев ,Сидер ага е предател ! Нали най големите врагове на Атака бяха ДПС и БСП ,сега си траят като задници каквито и са , кое е по лошо да си с ГЕРБ или да е с най-големите си "врагове"БСП-ДПС ? Факт е че Сидер ага си сра в устата с този избор да бъде в гнусна коалиция БСП-ДПС за да управлява на всяка цена ! На изборите ще види НС през крив макарон ! АТАКА СЕ САМОУБИ !

2013.08.22 | 08:59

30
реви реви ама боко няма да се върне Волен го У В О Л Н И !!! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАА

2013.08.22 | 08:59

29
Причината за повечето катастрофи  в България е психологията на българския шофьор.Тя е - " аз съм царят  на пътя".За българският шофьор няма правила...Българинът винаги " няма време и бърза", нарушава правилата,изключително нахален, неосигуряващ предимство и изпреварва рисковано за да седне в някакво кафене и да пие с часове едно кафе...За българинът разграничителните ленти ( когато ги има) не означават нищо, включително и за полицейските коли, " тройното разминаване" е в реда на нещата въпреки, че за това се налага на другите коли да отбият на банкета, изпреварването на завой без видимост е в реда на нещата " защото моята кола е много мощна"." Сеченето" на завоите е " най- правилния " начин на каране защото така " колата е по- стабилна " на пътя. В България се кара или много бавно, или много бързо.Ако изпревариш някой каращ много бавно, в 50% от случаите ще те изпревари след това "защото никой не може да ме изпреварва, аз съм най-добрия..."Изпреварването започва винаги преди да си се разминал с насрещно движещата се кола, като предварително си се залепил плътно зад колата която ще изпреварваш и си се изнесъл на повече от метър в ляво  с левите гуми в насрещното движение.И най-жалкото е, че 90% от шофьорите смятат това за правилния начин на изпреварване... Най-пресния ми случай е коли масово да пресичат плътна линия и да изпреварват без никаква видимост точно преди завоя ( на калоферските завои) спускайки се надоло като има две ленти за движение нагоре по стръмното и би трябвало съвсем смело и законно да се движат коли по втората лента за изпреварване нагоре.На  "запад" на такива опасни участъци слагат на плътната линия гъвкави колчета за да не се прави това много опасно нарушение.
Мила

2013.08.22 | 08:58

28
Причината за повечето катастрофи в България е психологията на българския шофьор.Тя е - " аз съм царят на пътя".За българският шофьор няма правила...Българинът винаги " няма време и бърза", В България се кара или много бавно, или много бързо.Ако изпревариш някой каращ много бавно, в 50% от случаите ще те изпревари след това "защото никой не може да ме изпреварва, аз съм най-добрия..."Изпреварването започва винаги преди да си се разминал с насрещно движещата се кола, като предварително си се залепил плътно зад колата която ще изпреварваш и си се изнесъл на повече от метър в ляво с левите гуми в насрещното движение.И най-жалкото е, че 90% от шофьорите смятат това за правилния начин на изпреварване...
пол

2013.08.22 | 08:58

27
Да бе, Борисов, то пък по твое време хич не ставаха катастрофи, нали? Особено с ония тирове зимата по АМ Хемус. Ама все шофьорите или някой друг изкарвахте виновен, само и само да не сте вие и лошата ви организация. Ако всеки тежък пътен инцидент беше повод за оставка на правителство, ти нямаше да изкараш 3,5 години мандат в дрънкане по медиите и разходки за рязане на лентички......
дан

2013.08.22 | 08:58

26
Защо продължавате да занимавате хората с тази мутра? Как се е сбръчкал само, от злоба и чудене как да махне кабинета. Поне да се усети, че се е превърнал в палячо....
цц

2013.08.22 | 08:57

24
Няма ли накрая да спрете да политизирате всяка трагедия случваща се в страната и да показвате тая грозна МУТРА за щяло и нещяло. Какви магистрали е строил лично той? Колко пари извади от личния си джоб та да има претенции?
ББ

2013.08.22 | 08:57

25
ТРАЙ, МИШОК!
BULGARINNNN

2013.08.20 | 23:49

23
ХОРАААА БГГ НАРОДА ИЗМИРААА НЕ ОСТАНАХМЕ ХОРАААА ЕЙЙЙ ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВО СТАВА ВСЕКИ ДЕН ПО ПАТИ6ТАТА НАПРАВО УЖАСС!!!

2013.08.20 | 23:40

22
МИНИСТЪР ТЕРЗИЕВА НА ФОНА НА ТЕЗИ ОТЛОМКИ И КРЪВТА ЛИ Е ОТКРИВАЛА ТЪРЖЕСТВЕНО ПЪТЯ ПО КЪСА ПОЛА И Е ПОЛИВАЛА С МЕНЧЕТО ЗА ЗДРАВЕ? ТЯ НАПРАВО Е НЕЗЕМНО ПРОСТА АКО ТАКА Е НАПРАВИЛА.
яя

2013.08.20 | 23:39

21
Масово се изпреварва където им падне и при забрана и при липса на видимост даже. Никъде не се спазват ограниченията. Никой не прави реална преценка на ситуацията. А пък ако видиш някой по-млад човек с мощен автомобил направо сам си скачай в канавката, та да не му пречиш. И ако ги спрат то е недоволство, то са човешки права, то са рушвети. Кой ви е виновен? Орешарски или Терзиева?
кредо

2013.08.20 | 18:20

20
Министъра да подаде незабавно оставка.
а де

2013.08.20 | 17:04

3
Министърката ли не се е съобразила с въведените в участъка ограничения?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини