Спипаха три джебчийки във варненски автобус

  • 05 август 2013 11:44

  • 2822
  • 1
Спипаха три джебчийки във варненски автобус
©

3 джебчийки бяха заловени от граждани, докато пребъркват джобове и чанти на туристи в автобус 409, който свързва Варна със Златни пясъци, съобщава petel.

В момента, в който те се опитаха да слязат на спирката на община Варна, бдителни граждани видяха, че са успели да измъкнат портфейлите на две двойки германски туристи.

След като млади мъже хванаха за ръцете една от джебчийките, двете й колежки предизвикаха скандал в автобуса и нададоха писъци, които можеха да се чуят от другия край на улицата. С общи усилия пътуващите в автобус 409 успяха да задържат трите момичета, а някои казаха, че в групата е имало и още участнички, които са успели да се измъкнат с откраднатите портфейли.

Само за няколко минути на мястото пристигнаха няколко екипа на полицията и щракнаха белезниците на задържаните жени. Друга кола дойде, за да прибере обраните чужденци. Драмата се разигра буквално за няколко минути около 10:30 часа.

Някои от пътниците, свидетели на кражбата, поискаха да линчуват джебчийките, но полицаите успяха да ги усмирят. Докато се дърпаше от този, който я задържа, едната от крадлите раздра роклята си.

Последвайте канала на

Novini.bg
2822 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.01.26 | 10:29

1
Бой с пръчки до припадък! Мангалска сган!

Добави коментар

Водещи новини