Глобиха пияница заради лъжа, че има данни за дъщерята на Брендо

  • 05 август 2013 10:13

  • 1356
  • 1
Глобиха пияница заради лъжа, че има данни за дъщерята на Брендо
©

Безработен мъж на 57 години ще бъде изправен пред съда в Пловдив, защото се напил, обадил се на телефон 112 и излъгал, че има информация за отвлечената дъщеря на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо.

Районната прокуратура е внесла предложение Пламен Т. да бъде глобен. Няма да му се иска по-строга санкция, защото е с чисто съдебно минало и се разкайва за постъпката си.

На 6 март т.г. Пламен си пийнал у дома и се обадил на спешния телефон. На оператора заявил, че разполага с данни къде се намира 10-годишната Лара, която бе отвлечена на път за училище. Намесил името на пловдивски бизнесмен, който можел да даде подробности, и поискал да го проверят и разпитат.

Разговорът на пияния с оператора продължил близо 7 минути. Пламен отказал да посочи адреса си и съобщил чуждо име. Малко по-късно на стационарния му телефон обаче позвънил полицай, на когото мъжът казал трите имена и адреса си. Когато патрул отишъл в дома му, безработният отказал да отвори.

Междувременно стана ясно, че Брендо вече лежи в Софийския затвор. Досега той бе в Италия, където бе осъден на 20 години лишаване от свобода за трафик на дрога.

Последвайте канала на

Novini.bg
1356 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.08.06 | 18:55

1
Пияният безработен ще го глобят ,че излъгал. А напилите се с власт политици които ежедневно ни лъжат от трибуната на НС , кой ще санкционира и глоби.

Добави коментар

Водещи новини