Пияница псува инкасатор и му отмъкна служебната кола

  • 04 август 2011 17:34

  • 1771
  • 1
Пияница псува инкасатор и му отмъкна служебната кола
©

Пиян жител на Неделино нападна служител на EVN и му задигна служебния автомобил. 37-годишният Венцислав С. след солидна употреба на алкохол се размотавал без работа пред дома си.

Там пристигнал служител на "Електроразпределение"ЕАД - Пловдив, който трябвало да измери електрическото напрежение на мрежата в района. Пияният неделинец предизвикал спор с електротехника като започнал да псува и да обижда служителя. Насред свадата неочаквано грабнал от ръцете му мобилния телефон и ключовете от служебния автомобил "ВАЗ", качил се в колата и я подкарал. Изминал няколкостотин метра с автомобила и го паркирал пред дома си.

Там демонстративно хвърлил на плочите чуждите вещи - мобилния телефон и ключовете. Пристигналите полицаи задържали неделинеца за 24 часа докато изтрезнее. Тестът с дрегер отчел концентрация на алкохол 3,04 на хиляда. Безработният Венцислав се бил почерпил солидно с алкохол посред бял ден. Противообщественото му поведение било в резултат на злоупотребата с алкохола, защото досега нямал антисоциални прояви. Срещу него е заведено досъдебно производство в РУП - Златоград.

Последвайте канала на

Novini.bg
1771 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
pe6ko

2011.08.04 | 20:34

1
ebati pi4agata hahahahahahahaha

Добави коментар

Водещи новини