Девети трус в люля Благоевградско

  • 27 юли 2013 17:26

  • 2120
  • 2
Девети трус в люля Благоевградско
©

Нов земен трус с магнитуд около 3 по скалата на Рихтер е усетен в 15.14 часа, съобщиха от Националния институт по геофизика, геодезия и география към Българската академия на науките.

Епицентърът на земния трус е в района на Симитли, където бяха регистрирани и трусовете от през нощта. През деня са били регистрирани и други по-слаби трусове, които не са усетени от населението. С това трусовете в района станаха 9.

Засега няма данни за жертви и повредени сгради. Няма информация и за щети в мина "Ораново", където продължава издирването на двамата затрупани миньори.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2120 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
medium

2013.07.28 | 02:01

2
Трусове ще има още,защото хората са лош и зли.Протестите ще провокират много аномалии в бита на невинни души,защото са противоестествени нужди на люде,които искат да ги отбележат,за минута слава...простотия и безбожие=земетресесния и невинни жертви.

2013.07.28 | 01:42

1
О неосъзнати юроде.С какво право се големееш.Бог обича скромността.За мен няма нищо по свято от МАЙКА БЪЛАГАРИЯ.Не давам косъм да падне от нея.Получих доверие и съм спокоен за бъднините Български.А сега вие които ходите по тази земя свята ви желая спокойна и прекрасна вечер.Вечери каквито ще са винаги докато мога да я обичам.

Добави коментар

Водещи новини