Заплашват миньорите в "Ораново"

  • 27 юли 2013 07:03

  • 10218
  • 20
Заплашват миньорите в "Ораново"
©

Ще ви изселим. Ще видите какво ще ви се случи, ако не си затваряте устите. С тези думи пратеници на управителя на рудник "Ораново" Валери Манов нахлуха в дома на почерненото семейство на един от загиналите миньори - Христо Младенов от село Полена, разкри кметът на Симитли Апостол Апостолов, пише "България Днес".

Според изданието в къщата на покойния Христо се изсипали трима неканени гости. Една от тях била съпругата на шурея на Манов - Любляна. Тя е фелдшер в училището в селото и е съскала най-много срещу жената на починалия миньор - Василка.

"Нагло и безочливо го е направила, и то при ужасната трагедия, която сполетя семейството. Хубавото е, че Василка и синът й Методи не ги е страх. Но самата безпардонност, безочие и наглост от нейна страна буди отвращение", сподели кметът на Симитли.

По думите му още в понеделник Любляна ще бъде привикана за обяснение в дисциплинарния съвет в общината. "Ще я уволня за непристойно поведение. Аз съм й работодател и въпреки всичко си позволява да ходи и да тормози хората", зарече се Апостолов.

Той разкри още, че близката на управителя на "гробницата" "Ораново" въртяла частна незаконна аптека в селото под прикритието на дрогерия.

"Хората са настръхнали. Ще става страшно. Отпорът срещу определени хора вече е голям", заяви той.

Заплашени да мълчат са и работещите в момента в мината. "След като Валери Манов си позволи да се заканва на мен и то пред министрите, представете си какво чудо е с миньорите", каза още кметът.

Последвайте канала на

10218 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
ЕТО ТАКИВА ГНИДИ ТРЯБВА ДА ГИ ЧИСТИМ !

2013.08.02 | 08:37

20
НА ТОЯ МОШЕННИК НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ СЧУПИ ГЛАВАТА
ние

2013.08.02 | 08:36

18
Денят за разплата наближава,сигурен съм че ще се намери кой да му счупи главата.
Великия

2013.08.02 | 08:36

19
Със сигурност ще стане страшно ........ като се събере цялото село с вили и брадви ще видим за кой !
Да вкараме мутрите в ъгъла!!!!

2013.08.02 | 08:36

17
,Тази нагла,ненаяла се сган за какви се вземат?За племенни вождове,или за Феодали с крепостни от Средновковието?Ами вие мъже,колко сте?-Най-малко няколко стотин.Та вие имате ръце и юмруци от камък(нали с тях му копаете милионите).Дигнете се всички,като едно семейство.ГРабвайте кирките.КОЙ ще ви спре.Мутрите му?Ще бягат,като плъхове
брато

2013.08.02 | 08:36

16
Е за такава наглост си струва да отида - и бой наред ,после ще питам кой какъв е - е*ах ти изродите .
СРЕЩУ ТЯХ СКАЧАЙТЕ,СРЕЩУ ТЯХ!!!!

2013.07.29 | 13:53

3
Ето срещу такива самозабравили се местни дерибеи трябва да сме непримирими.Защото те оформят мракобесната картина в държавата.Тези "захранват" всички партии,за да си спечелят правото за "ненаказуемост"тези са местните 'олигарси",по- страшни и от енергиината и банкова мафии,защото са хиляди и в сянка.В коя цивилизована държава,някой ще си позволи подобна арогантност,спрямо ресорен министър-представител на държавата(т.е на народа).Страшният извод е,че такива уроди,а те са хиляди,са убедени в своята сила и ненаказуемост.Защото ние-обикновените хора им позволихме,уж в името на "измислена площадна демокрация" да ни ограбят тотално.И горчивата истина е,че те са извън контрола на държавата.Елементарно е като въпрос,но тази мина наследствена ли е,завод за фуражи,месопреработвателна фабрика в Перник,конезавод,и като капак на мутренска наглост, заграденият язовир в с.Извор с надпис"Частна собственост-непосредстено до къшата му.Ако има истинска власт в държавата,нека НАП,АП,и всички ведомства,да му извършат тотална проверка на целият "бизнес"-от 1900-до сега.Защото такива като него,пречат на икономиката,съсипват държавата и вярата на хората в институциите.Т,е -те са икономическите терористи,който би трябвало да се преследват с ялата мощ и строгост на законa
АЙДЕ , ОВЦИ...

2013.08.02 | 08:36

15
...ТРАЙТЕ СИ И БАЧКАЙТЕ !!! КОМУНЯГИТЕ И НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ ТЯХ КАПИТАЛИСТИ СА ВИ ОТРЕДИЛИ ДА СТЕ "РОБИ НА ТРУДА"! /всяка жаба да си знае гьола и дупката в която да мре/ КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА ХОДИ В РУСИЯ и СИБИР!
Отец Паисий

2013.08.02 | 08:35

14
Ясно е, че в България правосъдие няма! То е най-корумпирано. Затова, в този дивашки капитализъм в който ни вкараха всички управляващи през тези 23 години, трябва само бой, бой и бой! Този обикновен селски дрисльо Валери Манов трябва да го грабнат миньорите и да го натрошът от бой! До края на мръдливия си живот да бъде в инвалидна количка! Неговите пазачи - мутри по същата процедура - на инвалидни колички! Шуранайката му - онази обикновенна дрисла Любляна - бой на гол задник на площада, до синьо! Само това е спасението приятели!!!
89

2013.08.02 | 08:35

13
СОБСТВЕНИКА НА МИНАТА К.МИХАЙЛОВ Е ВИДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА БКП ДЕЙЦИТЕ.ПАРИТЕ СА НА НОРА АНАНИЕВА И ХОРАТА ОКОЛО НЕЯ.КЪДЕ Е СТАНИШЕВ, КЪДЕ Е М. МАНОЛОВА ,КЪДЕ СА ДРУГИТЕ ЗАЩИТНИЦИ НА БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД???НА МОРЕ.НАЛИ БОЙКО БЕШЕ ЛОШ???ТОВА Е БКП В ДЕЙСТВИЕ" ЗА ПО МЛАДИТЕ КОЙТО НЕ ЗНАЯТ КАК ДЙСТВАТ"ЕДНО ГОВОРЯТ,ДРУГО ПРАВЯТ.ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ ТОВА СА БСП,ДПС.
МАФИЯ ЕТО ТОВА Е ГЕРБ !

2013.07.29 | 13:53

2
ДЕЙСТВИТЕЛНО Е НАЗНАЧЕН КАПИТАЛИСТ НО Е ЛИЧЕН ПРИЯТЕЛ НА Б БОРИСОВ И ИМА ЧАДЪР ОТ Ц ЦВЕТАНОВ БАТИ ВИ БОКО ГИ ПОДДЪРЖА ТАЯ ГМЕЖ !

2013.08.02 | 08:35

12
АБЕ КАКВО СЕ ЦЕРЕМОНИТЕ!АКО ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ,ИМА ХОРА,КОИТО ЗА ЕДНАТА ЧЕСТ ЩЕ МУ ПРОДУПЧАТ ГЛАВАТА.И НЕ ВИ ТРЯБВА СЪД!ЛИКВИДАЦИЯ И ДАЖЕ РАЗСЛЕДВАНЕ НЯМА ДА ИМА ЗА ТАКЪВ ИЗРОД!
ВЯРА

2013.08.02 | 08:34

11
Поне малко съчуствие бе хора,то тая мутра е на БСП и кажете ми как ще се променят тия боклуци.
промяна

2013.07.31 | 07:28

5
Ще се променят когато се надигнете и им счупите главите. Не разбрахте ли, че без бой няма да се махнат. Боко поне имаше достойнството сам да се оттегли, ама тия са толкова безочливи и безсрамни.....
ХАЙДЕ,ДА ДОКАЖЕМ,ЧЕ СМЕ НАЦИЯ!!!

2013.08.02 | 08:34

10
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ,КОЙТО В ПОНЕДЕЛНИК ОТИДАТ НА "КОНЯ",ДА ИЗКРЕЩИМЕ В ПЪЛЕН ГЛАС-тОТАЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ЦЕЛИЯТ "БИЗНЕС" НА ТАЗИ ЧОВЕКОПОДОБНА ГАДИНА ОТ 1990-ДО СЕГА!пЛАЩАЛ ЛИ Е ДАНЪЦИ,ОСИГУРОВКИ,КАК Е ПРИДОБИЛ ИМУЩЕСТВО ЗА МИЛИОНИ(ФУРАЖНИ ЗАВОДИ,МЕСОКОМБИНАТИ, И ОШЕ И ОЩЕ.) ДА ПОИСКАМЕ ГЛ.ПРОКУРОР Г-Н ЦАЦАРОВ ДА СЕ САМОСЕЗИРА. Ето такива са скритите,истински олигарси,а те са хиляди!Те са раковият тумор.

Добави коментар

Водещи новини