Стойнев: Трябва да се насърчат иновациите, за да бъде конкурентна българската икономика

  • 26 юли 2013 14:58

  • 1083
  • 4
Стойнев: Трябва да се насърчат иновациите, за да бъде конкурентна българската икономика
©

"Българската икономика трябва да бъде конкурентоспособна, а за да бъде такава, е необходимо да се насърчават иновациите", заяви министърът на икономиката и енергетиката Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на в началото на първото заседание на Националния съвет по иновации.

Заседанието на съвета по иновации е първото от три години насам, което според министъра е необяснимо.

Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на посочи още, че подобна е била ситуацията по отношение на съвета за насърчаване на малки и средни предприятия, който е заседавал през миналата седмица. „Малките и средни предприятия са гръбнакът на икономиката и това не трябва да се забравя”, отбеляза икономическият министър.

„България изостава в сферата на иновациите спрямо европейските практики и световните икономики”, заяви Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

По думите му, страната ни трябва да търси нови пазари и затова залага на диалог с бизнеса.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1083 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Няма дя стане другарю министър!

2013.07.29 | 22:51

4
Няма дя стане другарю министър! За иновации трябват умни можещи хора. Те не живеят в Булгаристан. Те живеят на вън. Моят син е един от тях. От неговата университетска група НИТО ЕДИН не е в Булгаристан. И не са тук заради Луканов, заради Местан, заради Доган, заради Румен Овчаров, заради Костов, заради Мая манолова, заради Вас в това число, защото сте се поставил в услуга на една неморална шайка, която при съучастието на СДС е ДПС разграбиха и съсипаха нашата Родина. Не Ви прави чест, че сте свързан с тази банда. Имате вид на можещ човек и мястото Ви не е сред тях. Освен, ако не се каните да напишете в CV-то си, че сте бил министър. Бих ви разбрал. Тая територия (държава няма) не е за свестни хора. Щом патка като Мая Манолова може да е зам. пред. на Н.С., Щом Бат Сали е депутат, щом управителят на фирмата на трактора е секретар по сигурността, щом човек на ВИС2 е областен на Соф. Област, Щом човек на СИК е назначен за зам. министър на МВР, щом психически болен като Сидеров е значима фигура - всичко е ясно. Това не е държава. Свестните хора не бива да стоят тук! Питам се Вие защо сте съгласен да сте с тях? Вероятно заради CV-то.

2013.07.28 | 14:01

3
Но ще се върнат заради Боко, нали :D Да ти....
До гей дружинката на БиеСиеПие , ДПС и бАТАКА

2013.07.26 | 16:47

2
Тоя тъп пелтек е избран от идиотите от БСП=ДПС с конкурс по олигровения !!!!!!!

2013.07.26 | 16:46

1
Нормално е да изостават. По време на вашето управление преди, като съсипахте държавата, умните хора избягаха и сега какво ГЕРБ виновни. Нещастник долен, отивай си в гей дружинката и не се показвай.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини