Ревнивец намушка експоловинката си 13 пъти

  • 25 юли 2013 07:16

  • 2194
  • 1
Ревнивец намушка експоловинката си 13 пъти
©

Ако няма да живееш с мен, няма въобще да живееш. С тези думи 22-годишният Анатолий Карасев от Новосибирск се нахвърля с нож срещу бившето си гадже Виктория Филимонова на оживена улица и я намушква 13 пъти.

Пред сащисаните погледи на случайни минувачи разгневеният младеж коли хубавото момиче, с което малко преди това са спорили, и експресно се изнизва от местопрестъплението. Арестуван е ден по-късно след масирано издирване.

"Не можах да понеса мисълта, че ме изоставя. Това бе голяма обида за мен", твърди пред следователите Карасев. Килърът признава вината си и ще застане на подсъдимата скамейка за углавно престъпление. Анатолий и 20-годишната му приятелка били от също село в околността на Новосибирск, а връзката им продължила почти пет години. Всички техни роднини и приятели очаквали двамата да се сгодят, но точно преди един месец Виктория внезапно казва на палача си, че го напуска. Не посочва причина за раздялата, което още повече вбесява бившата й изгора.

В началото на годината убиец и жертва дошли заедно в града, за да работят, което променило чувствата на засуканата девойка към възлюбения й. Тя все повече се отдалечавала от него, за да се стигне до деня, в който официално да го помоли за цивилизована раздяла. Анатолий е разочарован от това нейно решение, но въпреки това си затраял. След месец той причаква Филимонова на връщане от работа и я съпровожда до новата й квартира. На метри от входа на блока двамата се сдърпват жестоко и Карасев вади нож. Следва касапница, като лицето на момичето било обезобразено до неузнаваемост.

Последвайте канала на

2194 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FiFo

2013.09.02 | 14:18

1
Bravo taka I se pada 5 godini zaedno I isvednaj vzemiii bravo na momcheto postapil e kato istinski maj

Добави коментар

Водещи новини