Обмислят да екстрадират син на зам.-министър от кабинета на ГЕРБ

  • 24 юли 2013 15:10

  • 3876
  • 4
Обмислят да екстрадират син на зам.-министър от кабинета на ГЕРБ
©

Състав на Окръжен съд Благоевград, председателстван от съдия Маргарита Коцева даде ход на делото за екстрадици Вл. Грънчаров. Миналата седмица делото бе отложено, заради забавяне от страна на Полша поисканите от съда документи въз основа, на които е издадена заповедта за арест на Грънчаров.

В 16:00 часа днес се очаква решението на съда за екстрадицията на българския гражданин. Той бе задържан с Европейска заповед от Полша във връзка с дело за източване на банкомати в Полша и България. В съда беше изслушан обвиняемият, които заяви, категорично, че не знае в какво го обвиняват. Делото бе насрочено за днес с искане за превод на документите по делото и гаранция от полските власти, че при евентуална присъда на българския гражданин Вл. Грънчаров, той ще бъде върнат в България, където да изтърпи наказанието си.

Както съобщихме Вл. Грънчаров бе задържан в началото на юли на ГКПП Кулата на път за Гърция и докаран в следствения арест в Благоевград. Според информацията от полските власти, той е част от организирана международна група, източвала банкомати в България и Полша. Следващото заседание на съда е в сряда, другата седмица.

Последвайте канала на

Novini.bg
3876 4

Коментари 4

Добави коментар
Стани Траянов

2013.07.25 | 02:47

4
Болят ме цицките !
Жени

2013.07.25 | 02:47

3
Държавата се тресе,те ни занимават с синове на бивши зам.мин.,с някакви ядки изядени на авиоотряда.Боже,боже ,само отклоняване от същинските проблеми....
Ю.В.

2013.07.25 | 02:47

2
Като е бивш зам.министър баща му,да не би да му е позволено за върши престъпления.Всеки да отговаря за постъпките си,дори и в чужда държава.И няма защо да си изкарва затворническия стаж в РБ.Там в Полша,няма от нашия бюджет да го храним!
МВР

2013.07.24 | 20:49

1
ей ги де били организаторите!!!А ЦВ.ЦВ. В ГРЕШНА ПОСОКА ПОСОЧИ КОЙ Е ОРГАНИЗАТОР НА ПРЕСТЪПНА ГРУПА(ГЕРГАНА)

Добави коментар

Водещи новини