Слави Трифонов се сгодил тайно

  • 23 юли 2013 06:48

  • 11178
  • 2
Слави Трифонов се сгодил тайно
©

Вечният ерген Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в най-накрая е нарушил собственото си правило да не се обвързва до живот и се е сгодил за приятелката си и служителка Мартина Огнянова, пише в. "Всеки ден".

Мълвата гласи, че церемонията е била организирана от Трифонов под строга секретност, за да избегне среща отблизо с омразните му папараци. Освен роднините на шоумена и тези на Мартина, присъствали само неколцина души от екипа на Дългия - Евгени Димитров, Годжи и Иво Сиромахов. До последно всички те не знаели, че шефът им ще се сгодява и пристигнали в ресторанта в "Бояна" уж просто за вечеря. Собственикът на заведението е бил помолен да изиска от сервитьорите си пълна дискретност.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
11178 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.07.28 | 11:36

2
След като научих тази новина от световно значение , веднага го преместих в другия крачол !!!!

2013.07.26 | 22:52

1
ми да що не представяш си че си надарен и после си представяш че го местиш а относно Слави бе я стига бе според мен шоумена е обичал само една единствена жена през живота си и това не е Мартина Такива хора са достойни за уважение малкият Славчо може да е видял много манекенки но сърцето е било само за една !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини