Изродът Йозеф Фрицъл рекламира крайнодесни в Австрия

  • 22 юли 2013 13:38

  • 1834
  • 1
Изродът Йозеф Фрицъл рекламира крайнодесни в Австрия
© gettyimages

Йозеф Фрицъл, който държа дъщеря си заключена 24 години и й направи четири деца, се намеси в предизборната кампания в Австрия, предаде Б92.

Крайнодясната партия на свободата пусна в своето издание снимка на изверга и лозунга 25 години стигат. Под думите се намира логото на управляващата европейската държава Социалдемократическа партия. Агитационният материал е отговор на предложението на министерството на правосъдието във Виена. През май член на правителството допусна, че доживотният затвор на Фрицъл може да бъде заменен с 25 години лишаване от свобода. Заради рекламата, човекът, който управляема имота на изверга, заведе дело срещу Партията на свободата в провинция Долна Австрия. Политическите игри не ме интересува. За мен е важно жертвите и техните интереси да бъдат защитени, казва Валтер Анцбек. Той иска забрана за разпространение на материала и 10 000 евро обезщетение за семейството на изрода.

От крайнодясната политическа формация не разбират гнева на техните опоненти. Говорител на партията посочва: Не става дума за очерняване на някого, а за сатира.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1834 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.07.23 | 10:54

1
ИЗРОД !

Добави коментар

Водещи новини