Зам.-председателят на Общинския съвет в Сливен остава в тежко състояние

  • 22 юли 2013 10:10

  • 1986
  • 0
Зам.-председателят на Общинския съвет в Сливен остава в тежко състояние
©

Състоянието на заместник-председателя на Общински съвет-Сливен и председател на Коалиция „Съюз за Сливен” Радостин Русев е стабилизирано, но остава тежко. Все още има опасност за живота на пациента.

Русев беше приет в болницата на 20 юли около 22,30 ч. в тежко състояние след катастрофа. При инцидента той е получил черепно-мозъчна травма, коремна травма и разкъсвания на черния дроб. Извършена му е успешна коремна операция, отстранен е далака. Пациентът е консултиран с неврохирург от МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен и други специалисти от болницата. Настанен е в отделението по реанимация, на командно дишане.

70-годишната румънска гражданка, която е настанена в отделението по реанимация след пътен инцидент, също е в тежко състояние. Тя има сериозна гръдна травма и счупени крайници.

177 души са потърсили спешна помощ в МБАЛ „Д-р Иван Селимински”-Сливен на 19, 20 и 21 юли, хоспитализирани са 60 от тях. В акушеро-гинекология настанените са 19, хирургия – 7, вътрешни отделения, неврология и ортопедия – по 6, по 4 – в кардиология и детско отделение, реанимация – 3, инфекциозно и психиатрия – по 2 и 1 в неврохирургия. За периода са извършени 20 операции и 15 раждания.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1986 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини