Калинка Крумова ошушка Московски

  • 22 юли 2013 07:01

  • 13667
  • 3
Калинка Крумова ошушка Московски
© Булфото

Една от най-одумваните политически двойки - Калинка Крумова и Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета е пред разпад, пише "Всеки ден".

Бившият транспортен министър и депутат от ГЕРБ е бил одрусан до червено от изгората си. Калинка, която вече не е депутатка нито от "Атака", нито е телевизионна водеща, е легнала на гърба на любовника си, твърди изданието.

Крумова никак не пестяла капризите си и искала от Московски да я води само в най-отбрани заведения, твърдят близки до двойката. Хубавицата се е събрала отново с екстранспортния министър след кратка раздяла в началото на годината, но при едно условие - той да я издържа.

В продължение на един сезон Крумова бе телевизионна водеща в сутрешния блок на Нова телевизия, но продуцентите се отказаха от нея. Така, освен че не може да се радва на добрата си депутатска заплата, бившата атакиска е безработна. Московски пък бил известен в политическите среди като много щедър и с бохемски нрав. Затова и не пестял пари за благоденствието на любимата си Калина, въпреки че джобът му чувствително изтънял заради нейните нескочаеми глезотии.

Освен към нея обаче, той имал задължения и към семейството си. Не е ясно как се отнася към извънбрачната афера, пише още вестникът.

Последвайте канала на

13667 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.01.03 | 11:10

3
Не Калинка - а Курвалинка
гроб

2013.07.28 | 15:27

2
ААААААААА С ГНУСНИЯ МАНГАЛ ЛИ МА ДОБРЕ ЧЕ СА МАХНА ОТ АТАКА ИЗВРАТЕНО СЪЩЕСТВО

2013.07.26 | 08:41

1
е как в една група с психично болния... ИЗВРАТЕНО СЪЩЕСТВО няма да говориш така за Денито Гаджева, оня може да е луд ама дава кинти...

Добави коментар

Водещи новини