Задържаха четирима за притежание на наркотици в Габрово

  • 03 август 2011 18:51

  • 1350
  • 0
Задържаха четирима за притежание на наркотици в Габрово
© Булфото

Четирима души са задържани за притежание на наркотични вещества в Габрово, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Габрово.

При проведена специализирана полицейска операция на територията, обслужвана от Районно управление „Полиция” гр. Габрово и РУ „Полиция” гр. Севлиево са задържани криминално проявените: Веселин К. на 31 години, осъждан за престъпления с наркотици, Пламен К. на 27 години, осъждан за престъпления с наркотици и грабежи, Трифон А. на 36 години, осъждан за престъпления с наркотици и Станка С. на 36 години, неосъждана.

Същите в различна форма на съучастие са извършвали разпространение на хероин на територията на градовете Габрово и Севлиево.

При проведените процесуално-следствени действия в лицата и домовете им са открити и иззети 10 дози с прахообразно вещество, което при извършения полеви наркотест реагират на хероин. Иззети са също консумативи за употреба и разпространение на наркотични вещества.

В хода на процесуалните действия са установени множество консуматори, закупували хероин от групата. Спрямо лицата е наложена мярка полицейско задържане за срок от 24 часа. Работата за изясняване на престъпната им дейност продължава.

По случая в РУ „Полиция” гр. Габрово е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

1350 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини