Стойнев: Целта сега е само една - да върнем миньорите на техните семейства

  • 19 юли 2013 14:42

  • 1346
  • 0
Стойнев: Целта сега е само една - да върнем миньорите на техните семейства
© Булфото

В Министерството на икономиката и енергетиката тече обществен съвет за обсъждане на цените на тока за следващия енергиен период.

Преди началото на дискусията министър Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на каза, че към този момент се работи усилено в рудник "Ораново". Спасителите имат голям напредък. Всички необходими средства са осигурени за тяхната работа. Но преди всички сме хора и трябва към този момент да ни интересува единствено и само намирането на двете момчета. Ситуацията е кризисна. Знаем че, всички се интересуваме за отговорността на случая. Нищо няма да бъде скрито от обществото, но нека запазим в този момент човешкото отношение, защото нервите на спасителите са опънати, призова Стойнев, предаде репортер на novini.bg.

По думите му, целта е една-единствена - да бъдат върнати момчетата на техните семейства. Когато намерим миньорите, ще дадем пресконференция и ще отговорим на всички въпроси, обеща той.

Последвайте канала на

1346 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини