Собственикът на "Ораново" тормозил целия регион

  • 19 юли 2013 07:05

  • 2601
  • 3
Собственикът на "Ораново" тормозил целия регион
©

Собственикът на фаталната мина "Ораново" Красимир Михайлов - Паргов, който отказа да дойде и да се поинтересува от съдбата на затрупаните миньори, е печално известен в района на Радомир.

От МВР много пъти са подавали срещу него сигнали за самоуправство към прокуратурата и общината, съобщава в. "168 часа".

Различни надписи стряскат хората, решили да стигнат до красивата местност на яз. "Пчелина". Единственият път до него е заграден.

В село Прибой обаче местните се страхуват да се изправят срещу бизнесмена, за да не стане по - лошо за тях. Той е най- едрият собственик и от него зависят много неща, коментират те.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2601 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Жоро

2013.07.19 | 20:31

3
Мили хора от рудника съберете се всички бивши и настоящи миньори и му пръснете главата от бой, така че да ви помни дълго. Ако не ви стиска нищо няма да се промени и всяка година ще вадим по някоя изтерзана от труд душа. Бой до дупка и стачка докато инвестира във вашата безопасност и високи доходи.
ДА ви мачка,бе!

2013.07.19 | 20:31

2
Да ви тормози бе,ако ще и да ви опъва заднешката! Колко семейства и мъже сте с там,а? Няколко стотин-най-малко.Ако му рипнете всички на врата едновременно,не охрана,не мутри,нищо не върви.Ама нали сте си мишоци,мълчите.Те ви бият-мълчите.Те ви карат да бачкате,като римски роби-мълчите.Защото РОБСКОТО е в гена ви.Ако всички се разберете ,като един,никой да не му копа въглища,къде отива,а? ще ги гори на баба си в печката?Отива му бизнеса му на кино.Ще ви моли на колене,да работите.НО нали сме си предателско семе-50 души,няма да влезнат,150 от села и паланки,ще влезнат.Те са ви хванали цаката.Знаят,че ще мълчите и ще бачкате,дори за грош.Защото сте страхливи мишки-единаци!Аз некакси да оцелеем.Нищо че ме опъва,важен е лебо! Тъпа ,неграмотна сбирщина.Добре ви мачкат!

2013.07.19 | 20:29

1
АШКООЛСУН - НАСТОЯЩИЙ КОМУНИСТ !

Добави коментар

Водещи новини