Ужас! Сатанист одра майка си и я разфасова

  • 19 юли 2013 06:55

  • 8113
  • 16
Ужас! Сатанист одра майка си и я разфасова
©

Мъж, удушил майка си и разчленил тялото й, когато е бил на 18 години, бе осъден на 25 години затвор вчера в Лос Анджелис. Съдията определи убийството на Моисес Мераз-Еспиноса като един от „най-отвратителните, жестоките и вулгарни“ случаи, с които се е сблъсквал.

Следа от кръв и електрическа резачка с полепнали по нея кокал, кръв и плът бяха намерени в апартамента на Мераз-Еспиноса, след като той призна за убийството през февруари 2011 г. Прокурорите заявиха, че Амелия Еспиноса е била одрана, обезкостена и разчленена като част от сатанистки ритуал, съобщава KTLA 5.

Разчлененото тяло на 42-годишната жена бе намерено във фризер в апартамент в Мейууд. Главата й с извадени очи и зъби и издялкан обърнат кръст на челото бе намерен в раница. Органите й обаче и до момента не са намерени.

Според Си Би Ес, Мераз-Еспиноса е използвал макетен нож, за да одере майка си, след което я е замразил. По време на престоя си в затвора сатанистът си е татуирал обърнат кръст. Прокурор Хеба Мата каза, че Мераз-Еспиноса е бил мотивиран от своята сатаниски вярвания, в които бил дълбоко убеден. По думите на Мата, Мераз-Еспиноса има няколко сатанистки татуировки, включително и надписа 666.

До мястото на престъплението е намерена и сатанинска библия, а денят на убийството – 2 февруари 2011 г., е съвпадал с ден в сатанинския календар, на който се призовава за човешко или животинско жертвоприношение. Датата също е точно по средата между зимното слънцестоене и пролетното равноденствие, и има езически корени. Според някои електронни страници на сатанисти, денят трябва да се чества с орален или анален секс или животинско жертвоприношение, ако към култа се присъединяват нови членове.

Мераз-Еспиноса от Лос Анджелис бе признат за виновен за убийството първа степен през юни. Той е признал за убийството на майка си два дни след извършването му, когато братовчед му, при който се е укривал, го е убедил да се предаде на полицията.

Защитникът на сатаниста Джонатан Робъртс в хода на процеса се опита да омаловажи връзката на клиента си с култа и убийството. „Църквата на Сатаната не вярва в човешките жертвоприношения. Дори и за един миг не съм си помислял, че 18-годишно дете може да взаимства принципите на организация от преди 50 години“, каза той. Робъртс добави, че неговият клиент също не разполага с необходимия опит, за да одере и разчлени майка си сам и припомни показания на Мераз-Еспиноза, в които той казва, че в убийството са участвали още двама души.

Последвайте канала на

Novini.bg
8113 16

Коментари 16

Добави коментар
324

2017.05.17 | 23:22

16
Абе хора какъв бог ние живеем в технологичен свят няма смисъл пък и ако съществуваше нямаше да е така и нямаше да има толкова убийства.Аз лично невярвам в него и невиждам смисъл в това.

2017.01.25 | 17:44

13
Религиите трябва да се забранят!Отдавна не са това което са били и ролята им е приключила с напредването на науката.Само атентати и убийства се случват заради религии,за какво са ни?
некрорзист

2017.01.25 | 17:46

15
Какво ще забраняваш ти бе лаино ? Това да не ти е комунизва ?
Milena

2017.01.25 | 17:44

14
Без вярата в Бог сме загубени.Този шизофреник е сектант.
1

2017.01.25 | 17:44

12
Бог е пълна измислица... Измислено е от извънземни за да ни държат под контрол и да не знаеме истината ... Прочетете Документите Тера има ги и на български...

2017.01.25 | 17:43

11
Има Бог.Аз мразя религията, защото тя е създадена за разделение е контрол,но вярвам в Бог.
1

2017.01.25 | 17:41

7
Има много извънземни фракции всяка от тях със свойте интереси със почти всяка религия напрактика ния почитаме техните водачи.... Първоначално сме били създадени за роби в мините на земята, докато ЕА не ни дава знание, а в момента над земята се води война.. Исус е бил роден да учи на християнството, но извънземните са му разкрлили истинската всъщност на религията и той се е опитал да я спре, но е умрял твърде рано. Но не е умрял на кръста там му е дадено билка която приспива... умира малко по късно от естествена смърт след като спасява семейството си...
Петър

2017.01.25 | 17:43

10
Съгласен съм, чумата например изведнъж се появява и изчезва и учените не знаят от къде се появява. Когато в миналато са идвали извънземните( а някои от тях приличат на нас) заради техните бактерии са ставали чумите

2017.01.25 | 17:42

9
Лелееее, кой ти проми мозъка така?:DDDDDDD Само ще ти кажа ,че това са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!

2017.01.25 | 17:42

8
Съгласен съм с теб. Това го чете в Апокрифите нали? Чел съм, че изпаднал в медитация на кръста, която научил в Тибет. Ако мислите, че е глупост я ми обяснете как изведнъж се променя на 30 годишна възраст /3г преди да го разпнат/ къде изчезват данните за него предните години? Ами премахнати са от църквата, за да ни мътят мозъците. Съгласен съм и с това, че създадени сме ние и още всякакви същества наречени в митологиите русалки, великани, кентаври и т.н. Били сме роби и сме им копаели златото и др Явно сме оцелели ли само ние и по някакъв начин сме се освободили, за да станем ПАК техни роби. Забележете, раждаш се, "учиш", работиш и умираш. Не сме ли роби? И да ти кажа Исус НИКОГА не е учил на "християнство". Учил е на любов между всички хора - това е истинският смисъл на "религията". Учението му е наречено християнство, а учението става мръсна религия след построяването на първата църква.
IMA IMA IZVUNZEMNI

2017.01.25 | 17:40

6
STANISHEV KOSTOV DOGAN PIRINSKI CA4EVA BOIKO OKTAI V PARLAMENTA SA PRISHULCITE DA GI PRATIM OBRATNO NA TIYAHNATA PLANETA
Crusader

2017.01.25 | 17:39

4
Всички вие,които отричате съществуването на Бог с малко се различавате от тази отрепка,кланяща се на сатаната. Той и атеистите трябва да бъдат изгаряни живи!

2017.01.25 | 17:39

5
Успокой се бе инквизиция, да не сме в средновековието?! Кой точно ще изгаряш жив? Плачеш някой да дойде да ти отвори черепа...
Венци

2017.01.25 | 17:35

1
Не искам да засегна никой от участниците в коментара. Аз вярвам в Бог. Всеки има своето право на избор, да вярва или не. Това, че на някой не му се иска Бог да съществува си е негова работа. Това, че са водени войни в името на Бога не значи, че е правилно, Бог не е участвал в тези войни. Те са водени от сатанизирани хора, представящи се за божии войници. Да не би хората, които отнемат човешкия живот в името на каквото и да било, да са одобрявани от Бог. Не категорично не. Това е изкривяване на Божият характер. Бог мрази злото и убийствата. 10 -те Божии заповеди са вързани на пръстите на ръцете ни. Случайно ли имаме 10 пръста на ръцете и 10 на краката? Не, това е Божествен замисъл. Да ни напомнят 10-те заповеди, когато посягаме с ръце да извършим нечестие спрямо другия, да се замислим за това. Когато пристъпваме да нараним другия, да се отвърнем от злия си замисъл. Бог ни учи да се обичаме един друг, че няма по-важно нещо от любовта между хората. Атеистите отричат Бога, но това няма значение. Той съществува въпреки това дали им се иска или не. Никой не вижда вятъра, но виждаме последиците от него и вярваме, че го има. Защо не го отричаме? Кое е по-лесно да вярваш в Бог или да не вярваш? Той съществува въпреки това дали им се иска или не. Никой не вижда вятъра, но виждаме последиците от него и вярваме, че го има. Защо не го отричаме?
некрорзист

2017.01.25 | 17:38

3
Дъ Фк е*и си майката мръсна сатанинска к*рво !
Дъ Фк

2017.01.25 | 17:36

2
Венци , колкото и да ти се иска Бог не съществува... :/ По-света има най-различни религий и богове и кажи ми чедо мое с какво право ти твърдиш , че точно твоят измек*р съществува ?

Добави коментар

Водещи новини