Къртицата на ЦРУ нарече сенатор дегенерат

  • 18 юли 2013 12:50

  • 1709
  • 0
Къртицата на ЦРУ нарече сенатор дегенерат
©

Предложението на сенатора Линдзи Греъм САЩ да бойкотират Олимпиадата в руския град Сочи е смехотворно, написа в Twitter Едуард Сноудън, предаде Интерфакс.

По този начин разкрилият подслушването бивш служител на ЦРУ отправи яростна критика към американския законодател. "Мракобесническият неоконсерватор, сенаторът Линдзи Греъм, иска САЩ да бойкотират световното спортно събитие, което е насрочено за 2014 г. Сенаторът ме разсмя. Такива дегенерати като него не са добре дошли в Русия", посочи Сноудън. Греъм предложи на президента Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият американски спортисти да не участват в Олимпиадата, ако Русия даде бежански статут на Къртицата на ЦРУ.

През 1980 г. Тогава САЩ и други страни от Запада отказаха да участват в Игрите в Москва, заради съветската окупация на Афганистан. СССР и другите социалистически страни (без Румъния) върнаха жеста не участваха на Олимпиадата през 1984 г. в Лос Анджелис

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1709 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини