Спипаха софиянец с дрога във врачанско Сузуки

  • 16 юли 2013 12:46

  • 1335
  • 0
Спипаха софиянец с дрога във врачанско Сузуки
©

Столични полицаи задържаха 32-годишен мъж за наркотици, съобщиха от пресцентъра на МВР. В неделя около 22.00 часа, в хода на акцията в София, на ул. „Пернишко шосе”, на разклона за с. Владая служители на районното управление съвместно с техни колеги от сектор „Престъпление по пътищата” - СДВР спрели за проверка лек автомобил „Сузуки Суифт”, с врачанска регистрация.

Автомобилът управлявал Ц.М. на 32 години от София. При претърсването на колата полицейските служители открили найлонова топка от растителна маса. Малко по-късно столичните криминалисти претърсили и жилище в ж.к. „Овча купел”, обитавано от 32-годишния софиянец. Там полицаите открили и иззели 41 найлонови торби с растителна маса и две оранжерийни инсталации в работещ режим, с 20 саксии с растения. Експертната справка сочи, че иззетите растения са марихуана.

Образувано е досъдебно производство по чл.354а от НК. След доклад на материалите по случая в Софийска градска прокуратура, Ц.М. е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража” за срок от 72 часа.

Последвайте канала на

Novini.bg
1335 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини