Тежка катастрофа край Симитли! ТИР помете 4 автомобила! Има един загинал (обновена+галерия)

  • 11 юли 2013 16:57

  • 9789
  • 5
Тежка катастрофа край Симитли! ТИР помете 4 автомобила! Има един загинал (обновена+галерия)
© Булфото

Тежка катастрофа затвори главен път Е 79 край Симитли, преди около час и половина.

ТИР пътуващ в посока Благоевград е помлял 4 автомобила в района на първия тунел край Симитли, информира struma. Две линейки са извозили 5-ма ранени от катастрофата в Спешен център Благоевград. 2-ма мъже и 3 жени са ранените до момента. Преди минути е пристигнала и трета линейка, която е докарала още един ранен мъж. Сблъскали са се ТИР с благоевградска регистрация, който е пътувал в посока Сандански и лек автомобил "Форд", съобщиха от полицията. В тях са се нанизали още три леки коли - "Мерцедес", "Фолксваген" и "Рено Канго".

В спешен център-Благоевград ситуацията също се оказа страшна. Окървавените ранени, след светкавичен преглед трябваше да бъдат прегледани на рентген, но асансьора не работеше, което изнерви лекари и пострадали. Млад мъж със счупена капачка бе единствения адекватен от катастрофата. Никой не казваше какво се е случило. Младо момиче плачеше над ранения си приятел. Според полицията виновник за произшествието е шофьорът на ТИР-а. Две от ранените жени са в изключително тежко състояние, в безсъзнание е и мъж. Според първоначалната информация, голяма част от пострадалите са от Сандански.

62-годишен американски гражданин е загинал след зверската катастрофа край Симитли. По последни данни от Спешния център в Благоевград, още петима от ранените са американци. Засега общия брой на ранените е 6-ма и един загинал. С леки травми са още две жени. Тяхното състояние не е тревожно като на останалите, казаха лекари. Полицията все още изяснява точните причини за кървавия инцидент.

Галерия от тежката катастрофа може да разгледате тук.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
9789 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Радо

2013.07.12 | 12:35

5
Сигурно са карали без запалени фарове нали така умниците от парламента смятаха че катастрофите ще намалеят. И със клаксони да караме няма ли култура на движение нищо не помага!

2013.07.12 | 11:24

4
Кво става бе? Автобуси се блъскат,таксита летят,тирове смазват.. накъде отива България тая седмица :X

2013.07.12 | 11:16

3
На път с 2 платна, по който минават стотици камиони е въпрос на време да стане произшествие. Това не е път за подобен трафик. Когато хората в България се научат да мислят с главите си и разберат откъде им идват проблемите за всяко едно нещо в тази държава, тогава може да има промяна. Само със скачане по жълтите павета без грам мисъл, просто ня да стане.
fgff

2013.07.12 | 11:16

2
ТИР пътуващ в посока Благоевград е помлял 4 автомобила Сблъскали са се ТИР с благоевградска регистрация, който е пътувал в посока Сандански и лек автомобил "Форд"

2013.07.12 | 11:16

1
Айде сега очаквам цялата страна да е Анти-Таксиджии и Тираджии, а не им стига акъла че не трябва да слагат всички под общ знаментел.

Добави коментар

Водещи новини