Хайка за отцепници започнала в ГЕРБ

  • 09 юли 2013 10:21

  • 3293
  • 6
Хайка за отцепници започнала в ГЕРБ
©

Хайка за отцепници започнало ръководството на ГЕРБ. Поводът е декларацията на петимата бивши областни ръководители в партията, които в неделя обявиха, че напускат заради Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после, пише в. "Репортер".

Павел Димитров, Иван Петров, Константин Хаджигаев, Недялко Недялков и Емил Димитров заявиха, че очакват много ключови фигури и депутати от ГЕРБ да ги последват. "Познавайки стила на цветанов и най-вече неговата мнителност, сигурно вече е започнало такова стягане на редиците. Нямам представа в каква шпиономания са изпаднали в ръководството, за да търсят врага с партиен билет", коментира Иван Петров пред всекидневника.

През целия ден шефове на областни структури декларираха пред медиите, че в поверените им поделения на ГЕРБ няма нито една входирана молба за напускане. Според Петров истината е друга - той заяви, че след разпространяването на декларацията в неделя е получил десетки телефонни обаждания само от неговия район.

ГЕРБ вече напусна местният ръководител от Самоков Цветан Сичанов. Той разпространи съобщение няколко часа след оповестяването на декларацията на петимата отцепници, като мотивите му се припокриват с тези в документа. Във Видин общинският съветник Вартан Папикян открито нападна шефа на местната организация Владимир Тошев. В писмо Паикян написа - "Ние работихме за теб за кмет, но след това ти изостави всички". Тошев контрира, че не може да говори за разцепление.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3293 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.07.17 | 21:52

6
Разпадат се герберастите!Цоко сега като го вкара Цацата на топло и ще се разбегат като пилци!Който остане,ще бъде съден!Трябва да се изкорени из основи тая мафиотска структура ГЕРБ!Никога вече Боко и Цоко!Българоубийци!

2013.07.17 | 21:52

5
ПРАВИЛНО, КОЙТО ЩЕ СЕ МАХА ДА СЕ МАХА ПО-БЪРЗО И ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ Е УМЕН И КОЙ ИНТЕРЕСЧИЯ. ИМА РАБОТА ДА СЕ ВЪРШИ ЗА БЪЛГАРИЯ!
Гюро Михайлов

2013.07.16 | 15:11

2
Трябва да стане ясно, че протестите по принцип, без конкретни и ясни искания, не решават проблемите в България. Затова хората, които са на улицата би трябвало да осмислят исканията си и пътя за тяхното постигане.
Боздуган до Гюро Михайлов

2013.07.17 | 21:52

4
Хората заявиха исканията си и затова падна правителството на Борисов а новото не е направило нищо в посока решаване на исканията на протестиращите.Исканията бяха много ясни.Започване борба с монопола за да се напалят цените на храните,лекарствата,горивата и тока.Изгонване на ЕРП-тата и премахване на добавките и на заробващите договори с които евтината енергия от АЕЦ се продава на вън а за народа остава скъпият ток.Подпомагане на бизнеса но по начин който да е прозрачен и да се вижда къде са ни похарчени парите които после ние трябва да връщаме.Намаляване на субсидиите на партиите.Депутатите да станат 120 вместо 240.Да се избират само за 2 мандата.Да се промени изборният кодекс.ТОВА ИСКАНЕ МАЛКО ЛИ ТИ СЕ СТРУВА?
Михаил Петров

2013.07.16 | 15:11

3
Нищо ново под слънцето !

2013.07.16 | 15:11

1
Десетки молби за напускане,Голям смях .Това да не е фабрика бе? Молба за напускане ?ХВАЩАЙТЕ СИ ЧУКАЛАТА И ИЗЧЕЗВАЙТЕ може и без да напускате.Всеки е свободен да прави това което иска -ДЕМОКРАЦИЯ.Не разбрах към кой я подават,може би педала Бареков,знам ли?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини