Херцогинята на Кеймбридж ражда Александра или Джордж

  • 07 юли 2013 09:09

  • 5127
  • 3
Херцогинята на Кеймбридж ражда Александра или Джордж
©

Залозите за това как ще се казва детето на херцогиня Кейт и принц Уилям продължават с пълна сила в Обединеното кралство. Засега според най-популярните залози фигурират имената Александра, ако бебето е момиче, и Джордж - ако е момче. Това сочат данните на британската букмейкърска къща Ladbrokes, пише в. "Монитор". Шансовете, че първото дете в семейството ще носи това име са 4 към 1 и съответно 10 към 1.

Другите възможни имена са Виктория и Шарлът като шансовете тук са 6 към 1, Елизабет и Даяна - 8 към 1 - ако се роди момиче. Филип и Александър (20 към 1) - ако е момче.

Разиграват се и невероятни варианти като например, че Кейт и Уилям ще кръстят хлапето Psy (името на известния южнокорейски рапър) - тук шансовете са 5000 към 1.

Приемат се залагания и за теглото, цвета на косата, времето и деня на раждането.

Същевременно вървят и прогнози за броя на децата на Кейт и Уилям. Сайтът Genes Reunited изчислил, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж, които се очаква да посрещнат на бял свят първото си дете на 13 юли, може да станат многодетни родители, ако се вярва на родословното дърво на семейството на Катрин. “След много близките ни прогнози за рождената дата искахме да изследваме историята на семейство Мидълтън, за да видим какво можем да открием. Бяхме изненадани от броя на децата в семейство Мидълтън и се питаме дали херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще продължат по стъпките на предшествениците на Кейт. Използвайки 515-те милиона документа, качени в Genes Reunited, хората могат да се обърнат назад към семейната си история и да открият удивителни тенденции, които може да съществуват между предшествениците им”, заяви представителката на сайта Рода Брикел.

След като изследвал историята на семейството на Катрин, която беше известна като Кейт Мидълтън преди сватбата си, Genes Reunited прогнозира, че второто дете на кралската двойка ще се роди през април 2016 г. Миналата година изследователи на сайта проучили данни за раждания и сватби в кралското семейство в последните 100 години и изчислили, че 851 дни е средният период между кралска сватба и раждането на бебе.

Те предсказаха, че първото бебе на херцога и херцогинята на Кеймбридж ще бъде момче и ще се роди на 27 август тази година. Имайки предвид, че официално потвърдената дата на раждането на кралското бебе е 13 юли, предсказанието се оказа учудващо точно.

Последвайте канала на

5127 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.07.23 | 00:06

2
То и приятеля ми чака внуче,ама защо никъде не го пишат?Що за цивилизация сме?В 21-век да се кълнеш в името на поредица от търтей,който се чудят как да си запълват времето,да изпадаш в захлас,като ти маха с ръчица от балкона и че щял да се появи поредният малък бъдеш търтей?

2013.07.23 | 00:06

3
И да не забравяме, че са търтеи ев*реи!
Великия

2013.07.23 | 00:05

1
Като гледах преди как се заиграва с Гвардейския полк и кучето , да не вземе да роди НЕЗНАЙНИЯ /ОТ КОГО/ ВОИН !

Добави коментар

Водещи новини