Тийнейджър изнасили 5-годишната си сестра

  • 05 юли 2013 07:07

  • 6226
  • 2
Тийнейджър изнасили 5-годишната си сестра
©

Тийнейджър е изнасилвал малката си сестра. Извращенията са ставали, докато той е наглеждал момичето в отсъствие на родителите, докато е гледал порно, стана ясно в съд. 17-годишният постоянно е насилвал четиригодишната си сестра, докато жертвата в крайна сметка не разказала на майка си какво се случва. Тя е съобщила за изнасилванията на полицията и, когато стражите на реда разпитали момчето, чието име не се съобщава, то признава всичко и се покаяло, казвайки, че действията му са „отвратителни и гнусни“.

Осъждайки младежа, който сега е на 18, на три години и половина затвор, съдия Марк Браун го описа като интелигентен младеж, който обаче напълно е осъзнавал какво прави. „Знам, че сте гледали порно филми. Ясно е, както сте казали на полицаите, че вие сте осъзнавали, че изнасилвате сестра си, и че действията ви са гнусни и отвратителни, но въпреки това не сте спирали“, каза още той.

Обвиняемият се призна за виновен в опит за изнасилване и пет обвинения в сексуално нападение. Прокурорът Джералд Бакстър каза в Кралския съд в Ливърпул, че нападенията са ставали в четиримесечен период през миналата година. Съдия Браун заяви, че за щастие жертвата не е силно травматизирана от случилото се и „просто го е забравила, продължавайки с живота си“.

Също стана ясно, че изнасилвачът е бил социално изолиран и тормозен в училище, защото е бил дебел. След смъртта на баща му той се затворил в себе си още повече, а на 16-годишна възраст е бил съден за неприлично поведение. Според съдията, момчето искрено е съжалило за действията си, а семейството му продължава да го подкрепя.

Последвайте канала на

Novini.bg
6226 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.12.09 | 11:31

2
изроод

2013.11.02 | 01:57

1
Абе това не е в БГ бе!Защо ни отвличат вниманието с тези гнусотии?

Добави коментар

Водещи новини