Отново отложиха делото срещу бивш шеф на БДЖ

  • 03 юли 2013 11:34

  • 1026
  • 1
Отново отложиха делото срещу бивш шеф на БДЖ
©

Съдът за пореден път отложи делото срещу бившия изпълнителен директор на БДЖ Христо Монов за 3 октомври.

На днешното съдебно заседание трябваше да се приемат три експертизи. Две от експертизите бяха отложени, заради вещото лице, който е болен и иска да бъде отписан от дело. Съдебният състав трябва да намери ново вещо лице за тези експертизи, което е доста трудно и се изискват специални умения.

Третата експертиза беше съдебно-счетоводна, по време на изслушването възникнаха много въпроси от страна на съда, на които вещото лице Юлка Дянкова не можа да отговори и затова експертизата не беше приета. Вещото лице трябва да подготви отговори на тези въпроси за следващото съдебно заседание. Съдът е получил документация, която е изискал от германската прокуратура, но прокурорът по делото тепърва ще се запознава с нея.

Последвайте канала на

Novini.bg
1026 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Валенитн Моллов

2013.07.03 | 12:00

1
Внимание, Валентин Моллов, който ми дължи 6000 долара които за 20 години трябва да са станали 20 000 се опитва да разяде печелившото звено БДЖ товари и да го приватизира. Кое правителство ще арестува и вкара в затвора този национален престъпник? Защо е още на свобода и живее в разкош на брега на Женевското езеро? Искам го изправен на подсъдимата скамейка. Свободата на такива индивиди е в ущърб към обществото.

Добави коментар

Водещи новини