Къци се отказва от тъпите вицове, феновете му в потрес

  • 02 юли 2013 06:54

  • 6089
  • 2
Къци се отказва от тъпите вицове, феновете му в потрес
©

Феновете на Къци Вапцаров са в шок. Любимият тв водещ се кани да скъса завинаги с вицовете, които са нещо като негова запазена марка, пише вестник "Всеки ден". "Къци без тъпи вицове не е Къци! Нищо вече няма да е същото!", ядосват се почитателите на "Риск печели, риск губи".

Признат единодушно за шоумен номер едно в родния тв ефир, Къци вече е готов с новата концепция на предаването си "Риск печели, риск губи", което се връща на екран от 8 юли.

То ще се излъчва всеки делничен ден по обяд по ТВ7. Вапцаров обаче е категоричен, че ще запази само най-силните страни от стария формат, а всичко друго ще подмени или премахне завинаги.

Със сигурност остават кръстословицата със скритите думи, които трябва да бъдат разгадани, емблематичното Колело на късмета и разбира се, момичетата на късмета, които ще плакнат очите на зрителите. Вицовете обаче са зачеркнати. "Те бяха най-слабата част в предаването", убеден е тв водещият. Той не дава и дума да се обели за връщане на веселите му истории, с които стана пословичен. За щастие на феновете си, засега не смята са се отказва от своята музика. Така че всички, които го харесват, са в трескаво очакване на новите му изяви с китарата и дайрето.

Между другото, шоуменът е в трескаво търсена на момичета на късмета, но обмисля и вариации на темата - да вкара и дядовци на късмета. Мухата му била пусната от приятели. Засега обаче не е сигурно, че идеята ще влезе в употреба.

Последвайте канала на

6089 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
KИРО

2013.07.10 | 09:54

2
Няма да се учудя ако отиде в ТВ-7 .Там са само тъпанари като Бареков ,чух че и Учиндолския дългуч се е запътил .Като нищо защо не и КАЦАМУН да отиде там ,впрочем никъде другаде не го искат.

2013.07.08 | 11:16

1
Е да то няма смисъл от вицове на които трябва да се погъделичкаш за да се разсмееш умна постъпка Къци GRANDE ИЗВОД ако ще правиш скоро разходки нагоре с джуджето и кобилата да мина да поизмета малко а ?!

Добави коментар

Водещи новини