Мая Манолова: Не се правя на герой

  • 27 юни 2013 13:44

  • 2957
  • 12
Мая Манолова: Не се правя на герой
© Булфото

Хората, които окупираха сградата на парламента в сряда, искаха да унижат институцията и народните представители. Те нямат нищо общо със симпатичните и усмихнати хора, които имат някакво основание да бъдат на улицата всяка вечер. Това заяви зам.-председателят на Народното събрание Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

„Не искам да се правя на герой – и други народни представители вчера се опитаха да влязат в диалог с хората. Опитвах се няколко пъти през вчерашния ден, но беше невъзможно. Няма как да се разговаря с хора, които викат, крещят, свирят”, допълни Манолова.

Вчера тя отиде при протестиращите, но бе уцелена, когато към сградата на парламента полетяха яйца и домати. В последствие тя беше ескортирана с полиция към площада зад парламента, а тя обясни, че отива „на черква”. По думите на Манолова, вчерашният протест „На кафе пред парламента” е бил обявен като опит за разговор. „Е, вярвайте ми, тази атмосфера около НС беше всичко друго, но не и опит за диалог”, заяви обаче тя.

Според нея разговорът между управляващи и протестиращи е възможен, стига „стига хората да го пожелаят”. „Онези 100-200 души не бяха лицето на протеста. Това пред парламента беше организирано”, категорична бе Манолова.

Зам.-председателят на Народното събрание критикува неправителствените организации за поставеното условие за тяхно участие в работата по нов Изборен кодекс – оставка на кабинета „Орешарски”. „Наистина съм изненадана от опита да бъдат поставяни ултиматуми на НС и както пише - условие за това те да се включат в писането на новия Изборен кодекс е оставката на правителството. Извинявайте, не желая и няма да работя в условия на ултиматуми и натиск,” заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и попита: „Може ли с недемократични средства да се преследва демократична цел"? Тя информира още, че е свързала бившия полицай Богдан Милчев, когото вчера разубедила да не се самозапалва, със здравния министър Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския.

Вчера на площада Милчев се оплакал на Манолова, че страда от тежко заболяване, състоянието му е сериозно и възнамерява да се самозапали. „Този човек изглеждаше доста измъчен и страдащ и министър Андреева се съгласи да го приеме тази сутрин в 9:00 часа. Богдан Цветков вече се е видял с нея, звънна ми днес и ми съобщи, че тя е организирала той да бъде прегледан от професорите, извършили първата му операция,” обясни Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2957 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2013.07.18 | 16:09

12
Другарко Манолова, не може да имаме диалог с вас като партия и с вас лично, защото сте символ на всичко, което предизвиква отвращение у мен! Няма приказка, която като ми кажете, ще си помисля че сте права, защото за мен и приятелите ми сте символ на лъжата, подлостта задкулисните нечистотии и за нищо на света не бих желал детето ми да прилича на вас по нищо! Вашето присъствие в парламента е резил за институцията и за държавата, в която това е възможно. Отвращението, което предизвиквате ме мотивира да отказвам да ви слушам лъжите и да съдействам по всякакъв начин за вашето сваляне от власт! ВЪН!

2013.07.10 | 13:43

11
Ти не си герой.Оня цървул къде живее с теб и те търпи е герой. Заслужил герой на комунизма.Задници долни.

2013.06.28 | 09:56

10
НЕ ДРУГАРКО МАНОЛОВА - НЕ СТЕ ГЕРОЙ ,ГЕРОИ СА ТЕЗИ ХОРА ОТ ПЛОЩАДА ,КОИТО НЕ ПРИПАДНАХА ОТ ПОГНУСА ,СЛЕД СРЕЩА ОЧИ В ОЧИ С ЧЕРВЕН УРОД ,КАТО ВАС ! О С Т А В К А ! ! !
Боздуган

2013.06.28 | 09:56

9
Това не е коментар,а запис на призиви от гербeрастки фенове пред парламента.Ти си един от тях : "Ади ваа,адии, къде сте ваа ,илати вааа ,илати дъ прайм избориииииии ваа,шъ избираме ъъъъ кой беше ва, ТИКВА му викаа ,уряяяяяяяяя ,адиииии вааааааа.... ,да гойбааааа. Шъ чупим ,шъ смъркаме, шъйбем".Много ме кефят,сладки са!Те са достойни да управляват??!! Да ги направим депутати !

2013.06.28 | 09:55

8
Малиии,ама много сте тъпи наистина.Рипайте си ако щете и Ганкиното хоро-все тая.На мене ми дреме.Имам си 9 сергии за овощия и зеленчуци на Женския ,Люлинския и Красно село.Тъкмо от мен ще ги купувате доматите ги замеряте(ше ви ги пуснем на тънка цена).А зимата,като ви нагъне глада и сметките,ще се молите за надник от 20 лева.Тогава нема да ви е до парламент и избори, щото празен хамбар,политика не прави.Па може и да се смилим.До тогава ще ремонтират и Димитар Петков-ще отворим още 4 сергии.Не се знае-не съм толкова лош.

2013.06.28 | 09:55

7
след появата на другарката са зачестили стомашните разтройства придружени със силна диария и огромно повръщане,причинено от срещите и очи в очи със хората,,,,хората всичко могат да понесат но не и това селско просто чудо неземно.....нагло и мазно....

2013.06.27 | 22:27

6
Така ли?!, а вие можете да унижавате България!!! И точно ти не говори за демокрация! Всеки ден да ходиш на църква, Господ няма да ви прости че продадохте България!!!

2013.06.27 | 21:24

1
Ади ваа,адии, къде сте ваа ,илати вааа ,илати дъ прайм избориииииии ваа,шъ избираме ъъъъ кой беше ва, ТИКВА му викаа ,уряяяяяяяяя ,адиииии вааааааа.... ,да гойбааааа

2013.06.27 | 22:27

5
Точно вчера беше най-подходящото време да отиде на черква.Само че бог забавя ,но не забравя

2013.06.27 | 21:25

4
ТО И ДА СЕ ПРАВИШ НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ПОВЯРВА!

2013.06.27 | 21:25

3
проста пръчка

2013.06.27 | 21:25

2
Ти отдавна си антигерой!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини