Мерцедес нацели БТР в центъра на Русе

  • 25 юни 2013 21:10

  • 3805
  • 0
Мерцедес нацели БТР в центъра на Русе
©

Пътно-транспортно произшествие, по-скоро с куриозен, от колкото с трагичен отенък, се случи днес в центъра на Русе, съобщиха очевидци пред Briagnews.bg.

Лек автомобил "Мерцедес" се удари в БТР. Катастрофата станала на кръстовището между улиците „Студентска“ и „Митрополит Григорий“, близо до Русенския университет. За щастие ударът бил лек и няма пострадали. Засегната е единствено бронята вдясно на автомобила. По военната машина няма и драскотина. БТР-ите се прибирали от планови занятия, които се провеждали на полигона в Николово. Те били на метри от Военното поделение, което се намира до Русенския университет. Военната машина трябвало да завие, но намеренията на водача й останали неясни за шофьора на "Мерцедеса".

След като БТР-ът спрял, последвал удар между него и леката кола. Причините за произшествието се разследват. Не е ясно дали шофьорът на БТР-а не е успял да вземе завоя, докато респектираният водач на „Мерцедеса“ кротко си е изчаквал на знака, давайки предимство на бронираната кола, или лекият автомобил се е движил по пътя, без да се съобрази с габаритите на военната машина.

Последвайте канала на

3805 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини