Младеж припадна на метри от Спешна помощ в Дупница

  • 24 юни 2013 13:42

  • 2020
  • 2
Младеж припадна на метри от Спешна помощ в Дупница
©

24-годишен младеж колабира, докато пиеше сутрешното си кафе в 10,00 часа близо до Спешния център в Дупница и четеше вестник. Клиентите на заведението се уплашили, като видели как К. Кьосев пребледнял и се свлякъл от стола на земята.

Вместо да позвънят на тел. 112, eдин от тях изтичал до спешното. Веднага линейката пристигнала пред кафенето, което е само на 50 м.Шофьорът и лекарят качили на носилка Кьосев и го закарали в Спешния център, съобщава Struma.bg. Там младежът се свестил и разкрил пред лекарите, че от сутринта бил само на кафе и цигари, не бил закусил. Медиците установили, че артериалното му налягане било много ниско и това е причината да колабира. Включили го на система, за да подсилят организма, и го пуснали да си ходи за домашно лечение.

След този инцидент още десетки млади и стари потърсили помощ от лекарите в спешното, повечето били с високо артериално налягане. До 14 ч. дежурният екип д-р Янис Янков и Надежда Александрова обслужи паднал от череша малчуган, който ритал топка и си срязал палеца на едното краче.

Д-р Надежда Александрова пътувала до дупнишкото село Крайници след сигнал, че баща и син се бият жестоко в двора на къщата си. Оказало се, че биещите се нямат нужда от лекарска помощ, а от полиция, която да ги разтърве. Лекарите се обадили в местната полиция да озаптят биещите се баща и син.

Последвайте канала на

Novini.bg
2020 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.06.30 | 10:43

2
Nqma obqsnenie ,samo toq deto go e pisal si go razbira .
самоук

2013.06.30 | 10:41

1
А ,сега,обяснете ми как става да си на черешата и да риташ топка и падайки да се порежеш?

Добави коментар

Водещи новини