Пиян стреля по мъж в Слънчев бряг, не го уцели

  • 23 юни 2013 20:31

  • 2880
  • 2
Пиян стреля по мъж в Слънчев бряг, не го уцели
©

Пиян мъж от Русе е опитал да простреля друг в главата, съобщиха от полицията в Бургас. В Районно управление "Полиция" - Несебър е получено съобщение за произведен изстрел с огнестрелно оръжие във фоайето на хотел "Виктория Палас" в Слънчев бряг.

Установено е, че 39-годишния охранител Енчо Енев от Русе във видимо нетрезво състояние след скандал насочил към главата на 37-годишния Николай Христов от Карлово, законно притежавания си боен пистолет "Glock", калибър 9/19.

Енев произвел изстрел, като за щастие Христов останал незасегнат. Оръжието е иззето с протокол заедно с 12 бойни патрони към него и един пълнител. Причините за възникналия инцидент са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

2880 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Русо Славянин

2013.06.24 | 18:12

2
българин=боклук,пияница,ниско интелигентен,комплексар,злобар,некадърник,завистник,и най-важното нещо не е дастаъчно смел да те погледне в очите,камоли да ти каже нещо ако не е пиян залян и осран.Точно това е българина и винаги е бил такъв и винаги ще бъде боклук.

2013.06.24 | 13:05

1
Пиян охранител ??? С оръжие ??? На тоя освен, че трябва да му забранят до края на живота си да е охранител и да му изземат разрешителното до живот, ами и да го вкарат в затвора за опит за убийство !!!

Добави коментар

Водещи новини