Ръсел Бранд поискал развод от Кейти Пери с SMS

  • 20 юни 2013 10:56

  • 3196
  • 1
Ръсел Бранд поискал развод от Кейти Пери с SMS
©

Британският комик Ръсел Бранд пратил SMS на Кейти Пери, за да я уведоми за решението, че иска да се разведе с нея. Случката станала преди година и половина. Това и още други пикантни откровения около личния си живот направи певицата в интервю за списание "Вог".

Неочакваният край на връзката между Кейти Пери и Ръсел Бранд настъпи само 14 месеца, след като двойката се ожени в Индия. Бурната им любов обаче приключила с един SMS. Според ексцентричната звезда, от фаталния 31 декември на 2011 г., когато необичайното съобщение било изпратено, двамата не са се чували. Тогава Ръсел Бранд обяви за раздялата си с Кейти Пери, но увери, че винаги ще я обожава и двамата ще останат приятели. Певицата сега дава своята версия за случилото се, разказва БНТ.

От думите й излиза, че инициатор за раздялата е самата тя. В интервюто си за прочутото модно списание Пери споделя колко интелигентен човек и страхотен мъж е Ръсел Бранд и колко влюбена е била, когато си казали заветното "да". Отношението й към него се променило с течение на времето. Според попзвездата на комика не е допадало тя да командва парада по време на турнетата.

В документите за развода актьорът, от своя страна, посочва като причина "непреодолими различия". Каква е истината знаят само двамата.

В изповедта си Кейти Пери разказва и за връзката си с музиканта Джон Мейър, когото описва като красив ум и измъчена душа.

Интервюто е придружено и с красиви снимки на певицата, направени от световноизвестната фотографка Ани Лейбовиц.

Последвайте канала на

3196 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kolio

2013.06.20 | 17:08

1
Тоз е 100% гей

Добави коментар

Водещи новини