Кание Уест кръшнал на Ким Кардашиян

  • 18 юни 2013 14:43

  • 3741
  • 1
Кание Уест кръшнал на Ким Кардашиян
©

Рапърът Кание Уест се замеси в сексскандал месеци преди да стане татко за пръв път. Певецът беше разтърсен от обвиненията на канадския модел Лейла Гобади, че е изневерил с нея на бременната си приятелка Ким Кардашиян.

24-годипната брюнетка твърди, че е спала с Кание два пъти, след като той вече е имал връзка с Ким и включително след като тя вече е била бременна, пише сп. "LOVE Style".

"Това ще разруши семейството. То е нещо много лошо и неудобно, но трябва да го знаят. Ако аз бях на мястото на Ким и чаках дете от Кание, щях да искам да знам дали той е лоялен към мен", оправдава се за действията си сексапилната моделка.

Лейла твърди, че се срещнала за първи път с Уест, когато той я забелязал как танцува по време на концерта му в Атлантик Сити, Ню Джърси, през лятото на миналата година. След това певецът я поканил зад кулисите, по-късно я завел в нощен клуб, където пили коктейли, и накрая двамата отишли в хотелската му стая. Втората им интимна среща била няколко месеца по-късно. Докато Ким се намирала в Маями и вече била бременна, Кание отново й изневерил с манекенката.

Последвайте канала на

3741 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
iha

2013.06.21 | 23:13

1
negroto gi deistva qko..

Добави коментар

Водещи новини