Вече можем да запечатваме и имейлите с целувка

  • 14 юни 2013 12:28

  • 3089
  • 4
Вече можем да запечатваме и имейлите с целувка
©

Британска фирма предлага ново услуга, при която може да се изпрати целувка на любимия човек като есемес или имейл, предаде БТВ.

Досега знакът за целувката в електронните комуникации не беше много романтичен и той се отбелязваше с един или два хикса в края на имейла или есемеса. Нещата коренно ще се променят, след като фирмата "Бърбъри" в сътрудничество с Google предлага новата услуга Burberry Kisses. Тя била призвана да "очовечи технологиите чрез нови емоционални дигитални преживявания".

За да изпрати своята целувка до любимия човек, потребителят трябва да влезе в сайта BurberryKisses.com. Желаещите трябва да направят или снимка на устните си с камерата на компютъра, или да целунат тъчскрийна на смартфона си.

Ако клиентите нямат тази възможност, сайтът разполага с набор от "готови бързи целувки" в най-различни разцветки - червени, розови, виолетови и в естествен цвят. Към любовния отпечатък може да се прибави и кратко текстово послание.

Но забавлението не спира дотук. Пътуването на всяка целувка оживява чрез персонализирана анимация, показваща нейния полет през 3D контури на градове като Лондон или Ню Йорк например до финалната й дестинация. Персоналният елемент използва разработките на Google - технологиите Google Earth и Street View.

Ако някой бъде затруднен в изпращането на своята целувка, "Бърбъри" пусна специално видео в мрежата как това да бъде направено стъпка по стъпка.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3089 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ismail

2013.07.25 | 13:35

4
BION I'm impsesred! Cool post!
Kelsey

2013.07.23 | 16:38

3
You Sir/Madam are the enemy of confusion evreywhere!
Duc

2013.07.22 | 15:19

2
Haha. I woke up down today. You've cheeerd me up!
Michele

2013.07.20 | 05:07

1
Thr'ees nothing like the relief of finding what you're looking for.

Добави коментар

Водещи новини