Арестуваха гаджето на самоубилата се боливудска звезда

  • 12 юни 2013 10:09

  • 1491
  • 0
Арестуваха гаджето на самоубилата се боливудска звезда
©

Синът на боливудска двойка беше арестуван по подозрение, че е предизвикал самоубийството на приятелката си, актрисата Джия Хан. Сурай Панчоли бил задържан късно през нощта в понеделник, съобщи БТА.

Боливудската актриса бе намерена мъртва в дома й в Мумбай миналата седмица. 25-годишната Хан бе открита обесена в стаята й в апартамента от майка й. Тя бе оставила предсмъртно писмо, в което обвиняваше Панчоли, че й е изневерявал, упражнявал е над нея насилие и я е накарал да абортира.

Родителите на Панчоли са Адития Панчоли и Зарина Вахаб. Джия Хан, чието истинско име е Нафиса Хан, е родена в Ню Йорк. Израснала е в Лондон преди да се премести в Мумбай. Младата актриса дебютира в киното през 2007 г. с филма "Nishabd". В лентата със сюжет, напомнящ на романа "Лолита" на Владимир Набоков, Хан партнира на легендарния боливудски актьор Амитаб Бачан.

Филмът получава смесени отзиви и не се радва на успех в местния бокс-офис. Впоследствие Джия Хан играе поддържащи роли в два блокбастъра - психологическия трилър "Ghajini" (2008) и комедията "Housefull" (2010).

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1491 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини