Ирена Милянкова: Децата ми знаят всичко за баща си

  • 11 юни 2013 19:43

  • 11681
  • 6
Ирена Милянкова: Децата ми знаят всичко за баща си
© Булфото

Децата знаят всичко, нашето семейство е сплотено и се стараем да не обръщаме внимание на "недоброжелатели", категорично заяви Ирена Милянкова пред "Блясък" за това дали двете й дъщери и двамата й сина са запознати със ситуацията, в която се намира баща им, а именно - че е в ареста по обвинение за сводничество.

Въпреки че в момента Милянкова се грижи сама за хлапетата си, тя е убедена, че скоро всички ще бъдат отново заедно. Дори приема философски трудната ситуация, в която се намира. "Вярвам, че всяко зло е за добро. Трудности винаги има и трябва да ги преодоляваме", обяснява блондинката.

От няколко месеца Ирена се грижи сама за четирите си деца без помощта на мъжа си Росен Чолов, след като в спец акция той бе задържан с обвинение, че е склонявал моделките от агенцията му да проституират.

От известно време Ирена все по-често се появява по светски купони, а за радост на почитателите си дори се включи в екстремното шоу "Къртицата". Тя живя една седмица в Базата с останалите участници, като взе дейно участие в различните игри.

Мъжете в шоуто, които не я познаваха добре, останаха очаровани от факта, че макар да е толкова млада, тя е майка на четири деца. Ирена получи най-много хвалби заради най-важната роля в живота си от пловдивчанина Тодор.

За съжаление Милянкова в Базата не успя да се види с близката си приятелка Кристина, която беше изгонена малко преди Ирена да се съгласи да се включи в шоуто, пише още изданието. Все пак вътре моделката не беше съвсем сред непознати, тъй като още отпреди тя се познава с Жени Калканджиева и Кирил Ефремов.

В "Къртицата" пък Милянкова се оказа приятелско рамо, на което да се опрат Рут Колева и Радина Кърджилова.

Последвайте канала на

11681 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.11.05 | 21:50

6
pimp my ride

2014.11.05 | 21:50

5
Тая защо се прави на света вода ненапита. Като е заподозряна за сводничество заедно с мъжа и - "светецът"! Айде нема нужда!
СТАНЬО ВАСИЛЕВ

2014.11.05 | 21:50

4
да й се празним в пу*тката

2014.11.05 | 21:50

3
Сводниците, далавераджиите и подлеците са издигнати в култ в България! Колкото по-мръсник, толкова по-уважаван и престижен. Та така и тая с мъжа си... Мръсницата може да ражда колкото си иска деца, след като тези деца са отглеждани от "доходоносния бизнес" с цената на човешки кръв и сълзи.

2014.11.05 | 21:49

2
Бантустан,братле-Бантустан!Ето така се зомбира народ.Да върти гъзища и да щрака с пръсти-ама онзи откраднал милиард,друг продал имоти за милони за грошове,какво ме брига!Важното е Кравана,Цоцолана и безчет "ДИВИ" да са на измисленият връх.Павианското стадо дружно подскача под ритъма на словесна бълвоч,а на другият ден превива гръб на тарикатите за жълти стотинки,който носи в събота на другите тарикати,за да щрака отново с пръсти.Бах ти сбирщината сме!
NovaDream

2014.10.09 | 12:01

1
Питам се как така Ирена Милянкова одобрява това, че мъжа и е сводник на малолетни момиченца? Защо тя подкрепя един сводник? Та нали тя има две дъщери, едната от които - Мелани, е на почти същата възраст, каквито и тези бедни момиченца, които мъжа и е продавал за пари? И на всичкото отгоре, Ирена Милянкова е знаела какво става, защото мъжа и е водел момиченцата, които е карал да проституират в къщата им.

Добави коментар

Водещи новини