Човек загина при тежка катастрофа

  • 10 юни 2013 14:53

  • 1594
  • 0
Човек загина при тежка катастрофа
©

Пътник в автомобил загина, след като колата се преобърна няколко пъти в крайпътна нива. Инцидентът е станал в неделя на пътя между Девня и село Падина. Жертвата е на 48 години и е починала на място. Возилото „Ланчия” е било управлявано от 19-годишен варненец, който се е отървал само контузии и повърхностни рани след катастрофата. Причината за нея е движение с несъобразена скорост.

Шофьорка и двама нейни спътници са ранени, след като техният автомобил „Фолксваген” също се преобърна няколко пъти в крайпътна нива. Произшествието е станало на пътя Кичево – Балчик, а немският автомобил е бил управляван от 41-годишна жена. Другите двама в колата са били на 19 и 15 г. За техния живот няма опасност.

В по-тежко състояние е 19-годишен младеж, който е настанен в болница с прорезни рани по главата и съмнение за комоцио. Пострадалият е пътувал в „Пежо” на свой 18-годишен приятел, който се е ударил в крайпътно дърво на отсечката между селата Пчелник и Горен Чифлик.

Още шест души са ранени при пътни инциденти през изминалия уикенд във Варненска област. Сред тях са пиян велосипедист, ударил се в автомобил, и пътничка в каруца, която е била блъсната от кола в Девня.

Пиян водач на „Фиат” самокатастрофира на централен варненски булевард. При завой мъжът се блъснал в мантинела, а проверката с дрегер му отчела 1.65 промила алкохол.

Последвайте канала на

1594 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини