Активистка от Фемен се гаври с развода на Путин

  • 07 юни 2013 19:58

  • 4679
  • 3
Активистка от Фемен се гаври с развода на Путин
©

Млада активистка на украинското движение Фемен, чиито представителки изразяват гражданската си позиция, като протестират с разголена гръд в различни точки на планетата, беше арестувана в Киев, предаде БТВ.

Със своята топлес изява демонстрантката се подигра на руския президент Владимир Путин заради развода му и за неговата връзка, според слуховете, с бившата руска шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева.

По повод развода на Путин активистката на Фемен с изписан върху гърдите и на гърба лозунг "Напред Русия!" се опита да импровизира съчетание по художествена гимнастика с лента пред руското посолство в Киев. В един момент младата дама дори се развика: "Вова (умалително от Владимир – бел. ред.), обичам те!". След това тя беше арестувана.

Докато полицията я отвеждаше, активистката продължаваше да вика: "Украйна не е Алина", визирайки усилията на Москва да привлече бившата съветска република в проект за нов икономически съюз между бившите страни от СССР.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4679 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.07.10 | 02:17

3
Ах тези украински курволяги от Фемен, да бяха поне по-красиви и с по-големи цици, а те..... и за оная работа не стават.
Румен

2013.07.10 | 02:17

2
След опознавателен секс: "Скъпи, как намираш гърдите ми? Трудно, скъпа"
Георги Антиплевнелиев

2013.06.13 | 12:10

1
Таа ако ги вида не къде по улиците и нансям светкавично едно гияку дзуки в слънчевия сплит, след това в стил Бойко Борисов едно завършващо уширо гери в главата и накрая в стил Тодор Живков ще я ритам на земята докато остана без дъх,- ще я газа като бесна крава телто си, докато се насере като биволица и всичко това без задни мисли.

Добави коментар

Водещи новини